Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
8.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Plant based καλαμάρι προ των πυλών

ΑρχικήΕπιστήμηΣταγόνες επιστήμηςPlant based καλαμάρι προ των πυλών
spot_img

αναδημοσίευση από το foodnavigator.com

Plant-based innovation: From fermentation-derived calamari to vegan Mexican meats

 By Flora Southey

What’s new in plant-based? FoodNavigator hears from entrepreneurs making whole muscle cut seafood alternatives from microorganisms and Mexican specialties from plants.

- Advertisement -

HTTPS://WWW.FOODNAVIGATOR.COM/ARTICLE/2021/06/14/PLANT-BASED-INNOVATION-FROM-FERMENTATION-DERIVED-CALAMARI-TO-VEGAN-MEXICAN-MEATS 


Δείτε:

Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί; 

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μείγματος χοιρινού λόγω σαλμονέλας  

Ασφάλεια τροφίμων: Η επίδραση της πανδημίας στις διαδικασίες ελέγχου 

Δώδεκα τροφικές δηλητηριάσεις από κατανάλωση τόνου στην Ιταλία 

ΗΠΑ: Ανάκληση σνακ «Ελληνικό γιαούρτι με φράουλα» λόγω μεταλλικών θραυσμάτων 

Food Fraud: 80 τόνοι τόνου κατασχέθηκαν στο Βέλγιο 

Εστίαση: 4 συλλήψεις και «λουκέτο» σε δύο επιχειρήσεις για παράβαση των μέτρων. 108.150€ πρόστιμα 

Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης 

Τα 8 εντυπωσιακά οφέλη του χυμού καρότο 

Πανελλαδικές: Ποιο είναι το κατάλληλο πρωινό την ημέρα της εξέτασης; Μπορεί το φαγητό να βελτιώσει την βαθμολογία; 

Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ανοίγει την «πόρτα» σε μακροπρόθεσμα προβλήματα

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πετυχημένο branding 

Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.

Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.

Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών στα μισά εργαστηριακά δείγματα

Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών σε δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο