Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
14.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΡεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία
spot_img

Η εταιρεία Spread πέτυχε διάρκεια ζωής έξι ημερών για το φρέσκο ​​κομμένο μαρούλι, διπλασιάζοντας τη συμβατική διάρκεια.

Η Ιαπωνική εταιρεία Spread έχει αναπτύξει τη μέθοδο επεξεργασίας «Techno Fresh» που επιτρέπει την αύξηση της διάρκειας ζωής του κομμένου μαρουλιού έως και 2 φορές, διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα, τη γεύση και ποιότητα.

Η μέθοδος επεξεργασίας Techno Fresh χρησιμοποιεί παρθένο μαρούλι χωρίς φυτοφάρμακα, το οποίο καλλιεργείται σε περιβάλλον υψηλής υγιεινής εντός της Techno Farm και το συνδυάζει με τις εσωτερικές τεχνολογίες επεξεργασίας που αποτρέπουν την αύξηση των βακτηρίων. Μέσω αυτής της μεθόδου η Spread μπόρεσε να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής του κομμένου μαρουλιού έως και 2 φορές και έγινε η πρώτη εταιρεία που πέτυχε ρεκόρ διάρκειας ζωής 6 ημερών για ένα φρέσκο κομμένο προϊόν μαρουλιού στην Ιαπωνία. Επιπλέον, η μέθοδος Techno Fresh αποτρέπει το μαρούλι από το μαύρισμα/αποχρωματισμό και αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστης μυρωδιάς.

Το εργοστάσιο επεξεργασίας της Spread Co., Ltd.επόμενης γενιάς επεξεργάζεται 8 τόνους μαρουλιού την ημέρα, ενώ αυτοματοποιεί το 85% των διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της πρώτης στον κόσμο τεχνολογία αφαίρεσης πυρήνων μαρουλιού με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Ο αυτοματισμός θα επιτρέψει μια δραστική βελτίωση της παραγωγικότητας, ενώ ο αποκλειστικός σχεδιασμός επεξεργασίας που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό το καθιστά εξαιρετικά αποδοτικό από πλευράς πόρων, μειώνοντας τη χρήση νερού κατά 55%

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο