Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΡεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία
spot_img

Η εταιρεία Spread πέτυχε διάρκεια ζωής έξι ημερών για το φρέσκο ​​κομμένο μαρούλι, διπλασιάζοντας τη συμβατική διάρκεια.

Η Ιαπωνική εταιρεία Spread έχει αναπτύξει τη μέθοδο επεξεργασίας «Techno Fresh» που επιτρέπει την αύξηση της διάρκειας ζωής του κομμένου μαρουλιού έως και 2 φορές, διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα, τη γεύση και ποιότητα.

- Advertisement -

Η μέθοδος επεξεργασίας Techno Fresh χρησιμοποιεί παρθένο μαρούλι χωρίς φυτοφάρμακα, το οποίο καλλιεργείται σε περιβάλλον υψηλής υγιεινής εντός της Techno Farm και το συνδυάζει με τις εσωτερικές τεχνολογίες επεξεργασίας που αποτρέπουν την αύξηση των βακτηρίων. Μέσω αυτής της μεθόδου η Spread μπόρεσε να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής του κομμένου μαρουλιού έως και 2 φορές και έγινε η πρώτη εταιρεία που πέτυχε ρεκόρ διάρκειας ζωής 6 ημερών για ένα φρέσκο κομμένο προϊόν μαρουλιού στην Ιαπωνία. Επιπλέον, η μέθοδος Techno Fresh αποτρέπει το μαρούλι από το μαύρισμα/αποχρωματισμό και αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστης μυρωδιάς.

Το εργοστάσιο επεξεργασίας της Spread Co., Ltd.επόμενης γενιάς επεξεργάζεται 8 τόνους μαρουλιού την ημέρα, ενώ αυτοματοποιεί το 85% των διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της πρώτης στον κόσμο τεχνολογία αφαίρεσης πυρήνων μαρουλιού με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Ο αυτοματισμός θα επιτρέψει μια δραστική βελτίωση της παραγωγικότητας, ενώ ο αποκλειστικός σχεδιασμός επεξεργασίας που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό το καθιστά εξαιρετικά αποδοτικό από πλευράς πόρων, μειώνοντας τη χρήση νερού κατά 55%

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα