Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

ΑρχικήΝέαΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»
spot_img

cibum team

   Στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων/επιλαχόντων του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ».

Όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων «σε σύνολο 507 εργαζομένων που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα στο β΄ κύκλο κατάρτισης (συνολικά θα καταρτισθούν 981 εργαζόμενοι), υπεβλήθησαν 1.237 αιτήματα, από τα οποία απορρίφθηκαν τελικά 18, ενώ επιλαχόντες κρίθηκαν 716 αιτούντες».

Υπογραμμίζεται ότι καθένας που θα ενταχθεί σε πρόγραμμα κατάρτισης θα πρέπει να έχει την ιδιότητα του εργαζόμενου (περιλαμβανομένης και της περίπτωσης εργαζόμενου σε εποχική επιχείρηση) σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας κατά την πρώτη ημέρα υλοποίησης του προγράμματος και να μην παρακολουθεί παράλληλα και άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο με 5 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 ευρώ για τα προγράμματα 100 ωρών και 400 ευρώ για τα προγράμματα 80 ωρών). Λόγω κορονοϊού η υλοποίησή του θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση, κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

Η επιδοτούμενη κατάρτιση αφορά στα εκπαιδευτικά

  1. Γευσιγνώστης Οίνων,
  2. Στέλεχος διαδικτυακού́ Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων,
  3. Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού,
  4. Στέλεχος Εξαγωγικού́ – Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων
  5. Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων

Κατά τον πρώτο κύκλο της Πρόσκλησης, επιλέχθηκαν 561 επιτυχόντες εκ των οποίων εντάχθηκαν 474 εργαζόμενοι σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ενώ 87 ήταν επιλαχόντες, από τις Περιφέρειες Κρήτης, Αττικής και Δ. Μακεδονίας, οι οποίες υπερκάλυψαν τον αναλογούντα σε αυτές αριθμό ωφελουμένων.


Δείτε: Απίστευτο: το καρπούζι υπήρξε σύμβολο ρατσισμού! 

Δείτε: Nοθεία φέτας: Ο πρόεδρος της ΔΟΦ Ιωάννης Βιτάλης ξεκαθαρίζει τη θέση του  

Δείτε: Διαδικτυακό σεμινάριο της EFSA για ένζυμα, αρωματικές ύλες και πρόσθετα τροφίμων 

Δείτε: Η Ελληνική Chipita περνάει στα χέρια της Mondelēz International. Ολοκληρώθηκε η εξαγορά 

Δείτε: Σύγκρουση ρόλων: αρτοβιομηχανίες στρέφονται στον καφέ και αλυσίδες καφέ στις τυρόπιτες!  

Δείτε: O ρόλος της EFSA και η επιτροπή ΒΙΟΗΑΖ που έχει χρώμα ελληνικό   

Δείτε: Αρχίζουν τα… όργανα στην εστίαση. Μουσική στις 28- 29 Μαΐου ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας  

Δείτε: Μεγάλη απάτη τροφίμων στην Ιταλία. 6 εντάλματα σύλληψης για παραπλανητική ετικέτα 

Δείτε: Η σωστή συμπεριφορά στο τραπέζι γιατί… τα πιρούνια δεν είναι φτυάρια, το ανοιχτό στόμα αξιοθέατο και το φαγητό μόνο δικό μας! 

Δείτε: ΣΕΒΕ κατά του Nutriscore  

Δείτε: 4 πράγματα που πρέπει να έχει το ψωμί σας 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα