Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αίρεται η απαγόρευση αλίευσης δίθυρων μαλακίων στην Πιερία

ΑρχικήΝέαΑλιείαΑίρεται η απαγόρευση αλίευσης δίθυρων μαλακίων στην Πιερία
spot_img

Δεν υφίσταται πλέον μικροβιολογικός κίνδυνος.

Μετά από αναλύσεις προσδιορισμού μικροβιολογικών παραμέτρων από το Τμήμα Μικροβιολογίας τροφίμων, βιοχημικού ελέγχου, καταλοίπων και ελέγχου θαλασσίων βιοτοξινών & λοιπών υδάτων του Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την άρση υγειονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί και επιτρέπει από σήμερα τη διάθεση στην αγορά για άμεση ανθρώπινη κατανάλωση, όλων των οστρακοειδών που προέρχονται από τη Νέα Ζώνη Παραγωγής Αλυκές Κίτρους (Ν1) και  ΚΙΤΡΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ (Ν2) Π.Ε. Πιερίας, γιατί εξέλειπαν οι λόγοι.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο