Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Ψάρεμα: Βύθιση αλιευτικού στην Πάρο – Σώοι οι 10 επιβαίνοντες
Νεκρός ο 63χρονος ψαράς που αγνοούνταν στον Στρυμόνα
Παράνομο ψάρεμα από Τούρκους στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα – Ερώτηση στη Βουλή
Φρέσκα ψάρια: Πως τα καταψύχουμε στο σπίτι και πόσο μπορεί να διαρκέσουν
Αλιευτικός τουρισμός στη Σκιάθο – Μία αξέχαστη εμπειρία
Απαγορεύτηκε η αλίευση μυδιών στην Καβάλα λόγω τοξικών μικροφυκών
Η ΕΛΟΠΥ μέλος στο γνωμοδοτικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Markets Advisory Council (MAC)
Απαγορεύτηκε η αλίευση κυδωνιών στα Μέγαρα
Ψαράς έχασε τη ζωή του στη Σάμο
Παράνομο ψάρεμα: Νέο περιστατικό στη Χαλκίδα
Απαγορεύτηκε το ψάρεμα φούσκας στην Κέρκυρα
Ιχθυοπώλες εγκατέλειψαν τα παράνομα ψάρια και άρχισαν να τρέχουν!
Τέρμα στο “κρυφτούλι” – Επετράπη η πώληση αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στη λιανική
Αναδυόμενες τεχνολογίες στην επεξεργασία θαλασσινών
Πρωτοπόρα στην Ευρώπη η Ελλάδα στα ζητήματα Συλλογής Αλιευτικών Δεδομένων
Μπύρα και ψάρεμα: Η Carlberg λέει “ΟΧΙ” με νέα διαφημιστική καμπάνια
Βιώσιμη εκτροφή γαρίδας – Γερμανική εταιρεία συγκέντρωσε “οκταψήφια” επένδυση από επενδυτές
Η απειλή του μπλε κάβουρα: Οι Ιταλοί τον ενσωματώνουν σε παραδοσιακές συνταγές για να τον εξοντώσουν
Απαγορεύτηκε η αλίευση οστρακοειδών στα Μέγαρα
Παράνομη αλίευση αχινών – Νέο περιστατικό στη Μαλεσίνα
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις