Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
10.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αμερικανικό τουριστικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία της Κεντρικής Μακεδονίας

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΑμερικανικό τουριστικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία της Κεντρικής Μακεδονίας
spot_img

«Greek Luxury Tourism B2B workshop», στη Νέα Υόρκη.

Ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία, τον φυσικό πλούτο και τις παραλίες της Κεντρικής Μακεδονίας έδειξαν Αμερικανοί επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού κατά τις επαφές τους με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο «Greek Luxury Tourism B2B workshop», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Επίσης, η δυνατότητα που δίνει η περιοχή στους επισκέπτες της να συνδυάσουν τις «city break» διακοπές στη Θεσσαλονίκη με τις ποικίλες υπαίθριες δραστηριότητες και τις αυθεντικές εμπειρίες στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας ικανοποίησε ιδιαίτερα τους τουριστικούς πράκτορες.

Στόχος της παρουσίας της Περιφέρειας στη διοργάνωση ήταν η προσέγγιση της τουριστικής αγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Κατά τη διάρκεια του διήμερου εργαστηρίου οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας πραγματοποίησαν ραντεβού με πάνω από 40 τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης ενώ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και τα ποικίλα θεματικά τουριστικά προϊόντα της περιοχής.

Σε δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Όλγα-Χριστίνα Γούλα χαρακτήρισε την τουριστική αγορά των ΗΠΑ ως μία από τις πιο σημαντικές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η ίδια τόνισε ότι οι Αμερικανοί τουρίστες όταν ταξιδεύουν προτιμούν να συνδυάζουν πολλούς προορισμούς και ποικίλες δραστηριότητες και αυτό είναι και το πλεονέκτημα που διαθέτει η Κεντρική Μακεδονία.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο