Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Απίθανος Μπονούτσι: Ήπιε… Coca cola μαζί με μπύρα μετά την κατάκτηση του Euro και… “ακύρωσε” τον Ρονάλντο!

ΑρχικήΝέαΑπίθανος Μπονούτσι: Ήπιε… Coca cola μαζί με μπύρα μετά την κατάκτηση του Euro και... "ακύρωσε" τον Ρονάλντο!
spot_img

cibum team

 

Ρεσιτάλ έδωσε  ο Λεονάρντο Μπονούτσι στη συνέντευξη Τύπου, μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την Ιταλία.

Ο MVP του τελικού, ο οποίος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, φωνάζοντας στις κάμερες «It’s coming Rome» (παραφράζοντας το μότο των Άγγλων «It’s coming home»), είπε να το γιορτάσει πίνοντας… κόκα κόλα και μπίρα μαζί!

Σε αντίθεση με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, που είχαν απομακρύνει τα μπουκάλια από μπροστά τους, ο ίδιος τα τίμησε δεόντως. Αν και, η αλήθεια είναι, μάλλον ο συγκεκριμένος δεν είναι και ο ιδανικός συνδυασμός για να πίνεται μαζί.

Βέβαια, με τέτοια πανηγυρική διάθεση, πρέπει να ήταν το τελευταίο, που τον ένοιαζε ο συνδυασμός των γεύσεων!

Ο περιχαρής Μπονούτσι, αφού ήπιε και από τα δύο μπουκάλια, έβγαλε και μία σέλφι με τον προπονητή της Σκουάντρα Ατζούρα, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα