Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Απίθανος Μπονούτσι: Ήπιε… Coca cola μαζί με μπύρα μετά την κατάκτηση του Euro και… “ακύρωσε” τον Ρονάλντο!

ΑρχικήΝέαΑπίθανος Μπονούτσι: Ήπιε… Coca cola μαζί με μπύρα μετά την κατάκτηση του Euro και... "ακύρωσε" τον Ρονάλντο!
spot_img

cibum team

 

Ρεσιτάλ έδωσε  ο Λεονάρντο Μπονούτσι στη συνέντευξη Τύπου, μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την Ιταλία.

Ο MVP του τελικού, ο οποίος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, φωνάζοντας στις κάμερες «It’s coming Rome» (παραφράζοντας το μότο των Άγγλων «It’s coming home»), είπε να το γιορτάσει πίνοντας… κόκα κόλα και μπίρα μαζί!

Σε αντίθεση με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, που είχαν απομακρύνει τα μπουκάλια από μπροστά τους, ο ίδιος τα τίμησε δεόντως. Αν και, η αλήθεια είναι, μάλλον ο συγκεκριμένος δεν είναι και ο ιδανικός συνδυασμός για να πίνεται μαζί.

Βέβαια, με τέτοια πανηγυρική διάθεση, πρέπει να ήταν το τελευταίο, που τον ένοιαζε ο συνδυασμός των γεύσεων!

Ο περιχαρής Μπονούτσι, αφού ήπιε και από τα δύο μπουκάλια, έβγαλε και μία σέλφι με τον προπονητή της Σκουάντρα Ατζούρα, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα