Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
24.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ARTOZA 2021: Δυναμικό ξεκίνημα στη νέα εποχή

ΑρχικήΝέαARTOZA 2021: Δυναμικό ξεκίνημα στη νέα εποχή
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Οι επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής ανανεώνουν το ραντεβού τους με τις κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες του κλάδου στις 13-16 Νοεμβρίου 2021.

Καινούργιο, δυναμικό ξεκίνημα, που εγγυάται μια ακόμα πιο λαμπρή συνέχεια, κάνει με την επόμενη πολυαναμενόμενη διοργάνωσή της, η διεθνής έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού, η ARTOZA που θα πραγματοποιηθεί 13-16 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo.

Τρεις δεκαετίες μετά την πρεμιέρα της έκθεσης που σφράγισε την πορεία ανάπτυξης ολόκληρου του κλάδου, η ARTOZA καλωσορίζει τη νέα εποχή με ακέραιες τις δυνάμεις της, με νέους στόχους και δυναμική, για να σηματοδοτήσει και πάλι ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον. Η παράλληλη διοργάνωση της ARTOZA με την έκθεση FOODTECH και οι πολλαπλές συνέργειες που δημιουργούνται, σε συνδυασμό με το φιλόδοξο διεθνή προσανατολισμό της, επιβεβαιώνουν το ρόλο της ως κεντρικού πυλώνα εξέλιξης και προσαρμογής του κλάδου στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στη μετά-covid εποχή, ανοίγοντας ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορική της σκυταλοδρομία προόδου!

Λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη της αγοράς για την πραγματοποίηση των φυσικών εκθέσεων ξεκινάμε δυναμικά τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της ΑRTOZA 2021 με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μία φορά την έκθεση – σταθμό για τον κλάδο και τέλος να συμβάλλει στην διαδικασία ανάκαμψης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του στην χώρα μας.

Η ARTOZA αποτελεί μια από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Στόχος της είναι να παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα, τον καινοτόμο εξοπλισμό, τις τάσεις, που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου και την ποιότητα του τελικού προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή, με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια στην διαδικασία της παραγωγής αλλά και την νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στην αγορά στην post covid περίοδο. Επίσης, ο επαγγελματίας του κλάδου θα έρθει σε επαφή με τις εταιρείες leader στον κλάδο που θα του παρουσιάσουν τις ιδέες, λύσεις, marketing υπηρεσίες και digital προτάσεις για να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή του και να την κάνει να ξεχωρίσει στην δύσκολη αυτή περίοδο αλλά και να εξελιχθεί και να οδηγηθεί σε μία νέα εποχή.

FOODTECH & ARTOZA: Σημαντικές συνέργειες από την παράλληλη διοργάνωση

Αδιαμφισβήτητος leader στον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας, η ΑRTOZA έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία 30 χρόνων, αποτελώντας το πλέον εμβληματικό εκθεσιακό γεγονός για την αγορά την οποία υπηρετεί. Τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη της διοργάνωση ανατέλλει το ιδανικό momentum για τον πλήρη, εκ βάθρων και με ευρύτατα οφέλη εκσυγχρονισμό της, μέσα από την παράλληλη διεξαγωγή της με την FOODTECH, την premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών.

Με ακόμα πιο στοχευμένο και πολλαπλώς ωφελούμενο κοινό, με μια άκρως δυναμική και ευρεία δεξαμενή εκθετών, σε συνεργασία με τη FOODTECH και με φιλόδοξο διεθνή προσανατολισμό, η 17η ARTOZA ανοίγει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορική της διαδρομή.

Η αιχμή του δόρατος στους τομείς των α’ υλών, των μηχανημάτων, της παραγωγής, της αυτοματοποίησης, της συσκευασίας, της ασφάλειας τροφίμων, της τυποποίησης και πλήθος άλλων παραμέτρων θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Metropolitan Expo, από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2021, έτσι ώστε οι επιχειρηματίες του κλάδου να έχουν τη δυνατότητα με μία και μοναδική επίσκεψη να δουν από κοντά όλα όσα έχει να προσφέρει η σύγχρονη αγορά, ώστε να κάνουν τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές και να ενημερωθούν σε βάθος για τις τάσεις του μέλλοντος.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα