cibum team
Η Απάτη Τροφίμων είναι μια δόλια και σκόπιμη αντικατάσταση, αραίωση ή προσθήκη αδήλωτου υποδεέστερου συστατικού σε ένα προϊόν ή πρώτη ύλη, ή παραπλανητική παρουσίαση του προϊόντος ή του υλικού, με σκοπό το οικονομικό κέρδος, τα οποία είτε αυξάνουν την φαινομενική αξία του προϊόντος ή μειώνουν το κόστος παραγωγής του.
- Κατανοήσετε τις απαιτήσεις αξιολόγησης ευπάθειας για το BRCGS
- Κατανοήσετε τι σημαίνει ο όρος «απάτη στα τρόφιμα»
- είστε σε θέση να εντοπίσετε τη διαφορά μεταξύ της αξιολόγησης ευπάθειας, του κρίσιμου σημείου ελέγχου της απειλής και της υπεράσπισης των τροφίμων
- είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις πρώτες ύλες που είναι πιο ευάλωτες στην απάτη στα τρόφιμα.
Περισσότερες πληροφορίες και ημερομηνίες ΕΔΩ.
Δείτε επίσης:
Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!
Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί;
Νοθεία φέτας: Πρόστιμο «μαμούθ» στην «ΟΜΗΡΟΣ» από το ΥπΑΑΤ. Η απάντηση της εταιρείας
Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.
Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε
«Ο Νίκος ο γλύκας»: Πώς να διαλέγετε καρπούζι
Η αναγκαιότητα της αποταμίευσης: Ένας δύσκολος δρόμος με πολλαπλά οφέλη
Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα
Έρευνα ΒΕΑ: οι επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις
Ελβετία: δημοψήφισμα για τη χρήση συνθετικών φυτοφαρμάκων
Ε.Ε.: τα vegan προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν όρους γαλακτοκομικών προϊόντων
Δείτε: Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru