Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
24.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Bread Factory: Νέο τμήμα παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας

ΑρχικήΝέαBread Factory: Νέο τμήμα παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας
spot_img

cibum team

   Συνεχίζουν την αναπτυξιακή τους πορεία τα Bread Factory με την προσθήκη νέων concept, διεύρυνση των κωδικών αλλά και ενδυνάμωση των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Συγκεκριμένα τα Bread Factory προσθέτουν μια ακόμη γευστική γωνιά την Angolo di Gelato (η Γωνιά του Παγωτού) συμπληρώνοντας έτσι το επιτυχημένο concept του Food Mall με παρουσία σε Αττική και επαρχία.

Τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το concept των Food Malls Bread Factory, αναπτύσσεται καθημερινά με στόχο να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές γευστικές προτάσεις του σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα, που να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους . Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef με 13 ιδιαίτερες γεύσεις και τρεις (3 ) γεύσεις σορμπέ. Η 24ωρη ωρίμανση του παγωτού στα Bread Factory, προσδίδει πλούσιο άρωμα μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση ενώ ταυτόχρονα έχει μειωμένα ζάχαρα και λιπαρά. Η παρασκευή των παγωτών γίνεται στα καταστήματα καθημερινά, και η συντήρηση τους με στόχο την διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους γίνεται σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και πιστότητας.

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα