cibum team
Τι άλλαξε αυτούς τους μήνες; Τι περιμένουμε το καλοκαίρι; Στις 28 Μαΐου, οι άνθρωποι της αγοράς του καφέ συναντώνται διαδικτυακά στο Coffee Business Forum 2021 για να μιλήσουν για την επόμενη μέρα.
Οι προβληματισμοί των ανθρώπων της αγοράς του καφέ θα είναι το θέμα συζήτησης του πρώτου Coffee Business Forum με τίτλο «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς» που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 28 Μαΐου μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα επιχειρηματικής επικοινωνίας της ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch.
Στη θεματολογία περιλαμβάνονται εξειδικευμένες συζητήσεις, ομιλίες και panels για τα κίνητρα και τις πρωτοβουλίες της πολιτείας για την ενίσχυση της βιομηχανίας του καφέ και των επιχειρήσεων της καφεστίασης, το νέο πρωτόκολλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, η πραγματικότητα μετά την πανδημία και το μέλλον των επιχειρήσεων και των προμηθευτών του κλάδου.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς και οι συμμετέχοντες θα μπορούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B συναντήσεις με εκπροσώπους των χορηγών του συνεδρίου.
Παράλληλα, μέσα από τα στοχευμένα διαλείμματα δικτύωσης και αξιοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογικές δυνατότητες της LiveOn, η ethosEVENTS θα δώσει βήμα συζήτησης και διαλόγου στους συνέδρους-επαγγελματίες, με στόχο να γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε:
Εταιρείες από τον χώρο του καφέ και της καφεστίασης που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και στο εξωτερικό, baristi, προμηθευτές, επαγγελματίες, εξειδικευμένα στελέχη φορέων, οργανισμών και εταιρειών που εμπλέκονται στον κλάδο του καφέ, στελέχη τραπεζών και factoring, στελέχη μεταφορικών εταιρειών και εταιρειών logistics, στελέχη online marketplaces κα.
Δείτε:Πώς να προλάβετε την βαρυστομαχιά της Κυριακής του Πάσχα. Φάτε άφοβα αρκεί να κάνετε αυτό!
δείτε: Marmite: το μοναδικό άλειμμα για σάντουιτς, για το οποίο έχει επιβληθεί πλαφόν, 2 βάζα ανά πελάτη!
Δείτε: Η νέα ΚΥΑ για τη λειτουργία της εστίασης
Δείτε: Κοκορέτσι Παρνασσού: Βήμα-βήμα η διαδικασία παρασκευής
Δείτε: Εστίαση: Ο πραγματικός λόγος που απαγορεύεται η μουσική
Δείτε: Σε γλειφιτζούρι το νέο τεστ ανίχνευσης κορωνοΐου!
Δείτε: Καινοτομία: coffee oil… λάδι από καβουρδισμένο καφέ!