Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Coffee Business Forum 2021: το πρώτο συνέδριο για τον καφέ

ΑρχικήΝέαCoffee Business Forum 2021: το πρώτο συνέδριο για τον καφέ
spot_img

cibum team

Τι άλλαξε αυτούς τους μήνες; Τι περιμένουμε το καλοκαίρι; Στις 28 Μαΐου, οι άνθρωποι της αγοράς του καφέ συναντώνται διαδικτυακά στο Coffee Business Forum 2021 για να μιλήσουν για την επόμενη μέρα.

Οι προβληματισμοί των ανθρώπων της αγοράς του καφέ θα είναι το θέμα συζήτησης του πρώτου Coffee Business Forum με τίτλο «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς» που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 28 Μαΐου μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα επιχειρηματικής επικοινωνίας της ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch.

Στη θεματολογία περιλαμβάνονται εξειδικευμένες συζητήσεις, ομιλίες και panels για τα κίνητρα και τις πρωτοβουλίες της πολιτείας για την ενίσχυση της βιομηχανίας του καφέ και των επιχειρήσεων της καφεστίασης, το νέο πρωτόκολλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, η πραγματικότητα μετά την πανδημία και το μέλλον των επιχειρήσεων και των προμηθευτών του κλάδου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με θεσμικούς φορείς και οι συμμετέχοντες θα μπορούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου να ζητήσουν και να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες ψηφιακές B2B συναντήσεις με εκπροσώπους των χορηγών του συνεδρίου.

Παράλληλα, μέσα από τα στοχευμένα διαλείμματα δικτύωσης και αξιοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογικές δυνατότητες της LiveOn, η ethosEVENTS θα δώσει βήμα συζήτησης και διαλόγου στους συνέδρους-επαγγελματίες, με στόχο να γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.

 Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

Εταιρείες από τον χώρο του καφέ και της καφεστίασης που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και στο εξωτερικό, baristi, προμηθευτές, επαγγελματίες, εξειδικευμένα στελέχη φορέων, οργανισμών και εταιρειών που εμπλέκονται στον κλάδο του καφέ, στελέχη τραπεζών και factoring, στελέχη μεταφορικών εταιρειών και εταιρειών logistics, στελέχη online marketplaces κα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα