Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΟΠΤΙΜΑ γιορτάζει 50 χρόνια δυναμικής πορείας με 2 επετειακά τυριά μακράς ωρίμανσης

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ ΟΠΤΙΜΑ γιορτάζει 50 χρόνια δυναμικής πορείας με 2 επετειακά τυριά μακράς ωρίμανσης
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΠΤΙΜΑ, ηγέτης του κλάδου των τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή της – 50 χρόνια αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και αυθεντικών γεύσεων, με έμφαση στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την έρευνα για τη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων που συμβαδίζουν με τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και ανάγκες.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων, η ΟΠΤΙΜΑ προχωρά στο λανσάρισμα δύο εκλεκτών, σκληρών τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ μακράς ωρίμανσης, ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλοτύρι, με ελάχιστη ωρίμανση 40 μηνών, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Η παραγωγή των δύο τυριών βασίστηκε σε παραδοσιακές συνταγές και μεθόδους τυροκόμησης, με αιγοπρόβειο γάλα και την εγγύηση της ποιότητας ΗΠΕΙΡΟΣ.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ 40μηνης ωρίμανσης έχει μια πικάντικη και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση, με αρώματα ξηρών καρπών, βουτύρου και νότες καραμέλας. Το ΗΠΕΙΡΟΣ Κεφαλοτύρι 40μηνης ωρίμανσης έχει μια πικάντικη και ελαφρώς αλμυρή γεύση με γήινες, καπνιστές νότες και έντονο άρωμα.

Οι premium συσκευασίες των προϊόντων χαρακτηρίζονται από ένα δωρικό σχεδιασμό, ο οποίος απεικονίζει την σπουδαία τυροκομική κληρονομιά της ΗΠΕΙΡΟΣ, έχοντας στο κέντρο το ίδιο το τυρί.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο