Σ. Μπασιούρας: "Συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δομοκού για την άρτια διοργάνωση που για άλλη μια χρονιά ανέδειξε τα τοπικά προϊόντα και τους παραγωγούς του Δομοκού."
Σύμφωνα με μια ανάλυση, οι περισσότερες έρευνες που συνδέουν τις χημικές ουσίες PFAS με επιβλαβείς για την υγεία επιπτώσεις δεν έχουν προωθηθεί στα ΜΜΕ.
Στην περίπτωση του HELL A.I, η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν δημιούργησε απλά ένα νέο προϊόν αλλά δοκίμασε τρεις διαφορετικές γεύσεις που πρότεινε η ίδια και επέλεξε την επικρατέστερη βασιζόμενη σε γευστικά τεστ.
Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.