Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Trikalinos στη Foodexpo 2025, την κορυφαία διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, προσελκύοντας το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου.
Ένα αμινοξύ που παράγεται από τον οργανισμό, υπάρχει σε πολλά τρόφιμα αλλά πωλείται και σε μορφή συμπληρωμάτων, φαίνεται σύμφωνα με νέα μελέτη, πως κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό
Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων