Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
19.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δελτία Τύπου

ΑρχικήΝέαΔελτία Τύπου

AegeanHerbs της Agrino & AEGEAN: μια συνεργασία που απογειώνει το snacking!

Η Agrino και η AEGEAN ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια νέα γευστική εμπειρία εν πτήση.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση των αγορών ατόμων με οπτική αναπηρία

Νέα συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος & Liberty Guide Dogs για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με οπτική αναπηρία

Trikalinos: Επιτυχημένη παρουσία στη Foodexpo 2025

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Trikalinos στη Foodexpo 2025, την κορυφαία διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, προσελκύοντας το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου. 

Διακοπή της κλινικής δοκιμής του εμβολίου E. coli από Sanofi και Johnson & Johnson

Η ανεπαρκής αποτελεσματικότητα οδηγεί στη διακοπή της μελέτης E.mbrace.

Στο Γρηγόρη, η νηστεία έχει γεύση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Ioniki στην FOOD EXPO 2025!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ioniki θα βρίσκεται στη FOOD EXPO από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2025, στο STAND B02/C01, Hall 4 στον εκθεσιακό χώρο...

Δυναμική παρουσία της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στο East Macedonia and Thrace Forum

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης πρότυπο ελληνικής βιομηχανικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας

Επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων για τα φυτά ξενιστές του Xylella spp. από την EFSA

Αναλύθηκαν 27 επιστημονικές δημοσιεύσεις, από τις οποίες εξήχθησαν νέα δεδομένα για τη Xylella spp.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδεικνύεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise στην Ελλάδα

Διάκριση ως FAST GROWTH FRANCHISE στα φετινά Franchise Business Awards για τις επιδόσεις της το 2024

Τελικά το δημοφιλές συμπλήρωμα ΔΕΝ αδυνατίζει – Η ΕΕ απέρριψε στην εταιρεία τον ισχυρισμό για απώλεια βάρους

Οι λόγοι της απόρριψης του ισχυρισμού υγείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ημερίδα για τη χημική ρύπανση στο εργασιακό περιβάλλον

«Χημική Ρύπανση στο Εργασιακό Περιβάλλον: Ο Πολλαπλός Ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Ελληνική συνεργασία δίνει τον πρώτο βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης για την Ασφάλεια Τροφίμων

Η Big Blue Data Academy και η Agroknow ένωσαν τις  δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός Βοηθού Τεχνητής Νοημοσύνης για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής και βασικό συστατικό σε ενεργειακά ποτά ενοχοποιείται για λευχαιμία – Νέα μελέτη

Ένα αμινοξύ που παράγεται από τον οργανισμό, υπάρχει σε πολλά τρόφιμα αλλά πωλείται και σε μορφή συμπληρωμάτων, φαίνεται σύμφωνα με νέα μελέτη, πως κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό

Η Απόφαση του ΥΠΑΑΤ για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων στην ασφάλεια τροφίμων

Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα στην Ευρώπη: Στη δημοσιότητα η έκθεση της EFSA – Αναλύσεις 13.246 τυχαίων δειγμάτων

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα
spot_img

Ροή Ενημέρωσης