Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανάκληση συσκευασμένου στρούντελ – Λανθασμένη ημερομηνία λήξης κατά… ένα χρόνο!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΑνάκληση συσκευασμένου στρούντελ – Λανθασμένη ημερομηνία λήξης κατά… ένα χρόνο!
spot_img

Έπεσαν έξω κατά ένα χρόνο…

Η Αρχή ασφάλειας Τροφίμων της Αυστρίας AGES εξέδωσε ειδοποίηση ανάκληση για τα Strudel Dough των 120g της εταιρείας Tante Fanny Frischteig λόγω λανθασμένης ημερομηνίας λήξης. Όπως αναφέρεται, για προληπτικούς λόγους, η Aunt Fanny Frischteig GmbH ανακαλεί το προϊόν Aunt Fanny Pulled Strudel Dough 120g, παρτίδα L4014, με ημερομηνία «καλύτερα πριν από» στις 21 Φεβρουαρίου 2025. Εκτυπώθηκε κατά λάθος μια λανθασμένη ημερομηνία.  Η σωστή ημερομηνία είναι πριν από τις 21 Φεβρουαρίου 2024.

- Advertisement -

Το επηρεαζόμενο προϊόν Aunt Fanny Pulled Strudel Dough με ημερομηνία πριν από τις 21 Φεβρουαρίου 2025 μπορεί να επιστραφεί από τους καταναλωτές που θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων ακόμη και χωρίς απόδειξη αγοράς.

Οι λάθος ημερομηνίες λήξης δεν είναι σπάνιες στην βιομηχανία τροφίμων. Μερικές μόνο από τις ανακλήσεις που έχουν γίνει για αυτόν το λόγο είναι η η ανάκληση μιλφέιγ σε 31 χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για λάθος ημερομηνία, όπως και η ανάκληση της Delhaize για κέικ για λανθασμένη ημερομηνία κατά 3 μήνες.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα