ΑρχικήΝέαΕγκαύματα δεύτερου βαθμού υπέστη φοιτήτρια από "έκρηξη" σπαγγέτι Heinz

Εγκαύματα δεύτερου βαθμού υπέστη φοιτήτρια από “έκρηξη” σπαγγέτι Heinz

2 λεπτά ανάγνωσης

Τα σημάδια παραμένουν ακόμη και 2 χρόνια μετά.

   Εγκαύματα δεύτερου βαθμού είχε υποστεί 21χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Λιντς στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν στην προσπάθεια της να ζεστάνει τις ροδέλες σπαγγέτι σε βάζο της Heinz στο φούρνο μικροκυμάτων, εκτινάχθηκαν στο πρόσωπο και στο σώμα της. Το αποτέλεσμα ήταν, ακόμη και δυο χρόνια μετά να έχει ακόμη σημάδια.

- Advertisement -

   Η Phoebe Mason, δευτεροετής φοιτήτρια τότε, επέστρεψε στην εστία του πανεπιστημίου και ζέστανε ένα μπολ με τα σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας για να φάει μαζί με τα ψάρια της. Όταν όμως έβγαλε το καυτό μπολ που βράζει από τον φούρνο μικροκυμάτων, τα ζεστά σπαγγέτι εκτινάχθηκαν στο πρόσωπο της. Αφού έκανε ένα κρύο ντους, ένας από τους άλλους επτά συγκάτοικοι της αποφάσισε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια την οδήγησαν να πάει στα επείγοντα νοσοκομείου όπου της είπαν ότι υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

   Η Phoebe, με καταγωγή από το Stalybridge του Greater Manchester είπε: «Μόλις έφτιαχνα ένα κλασικό πανεπιστημιακό δείπνο με ψάρια και σπαγγέτι. Οι ροδέλες σπαγγέτι ήταν σε ένα μπολ και τα ψάρια στο φούρνο. Πήγα να βγάλω τα σπαγγέτι από τον φούρνο μικροκυμάτων. Νομίζω ότι μάλλον τα είχα αφήσει εκεί μέσα για περισσότερο χρόνο. Έπιασα το μπολ με μια πετσέτα. Από ό,τι είπαν οι νοσοκόμες, πρέπει να υπήρχε ένας θύλακας αέρα ή κάτι τέτοιο γιατί όταν έβαλα το πιρούνι μου για να τις ανακατέψω, απλώς έσκασαν. Όλα έγιναν εν ριπή οφθαλμού».

- Advertisement -

   Η φοιτήτρια φιλοσοφίας και πολιτικής ισχυρίζεται ότι άφησε στα μικροκύματα τα σπαγγέτι για δυόμισι λεπτά και πιστεύει ότι ο χρόνος ήταν μεγάλος, δηλώνοντας επίσης ότι η έκρηξη θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν τα είχε ανακατέψει ενδιάμεσα. Η φοιτήτρια συμβουλεύει τους φοιτητές που καταναλώνουν κονσέρβες να ακολουθούν τις οδηγίες χρήσης προκειμένου να αποφύγουν τα ατυχήματα.

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-21-left-second-degree-32751314

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Είναι τελικά το γλυκαντικό ασπαρτάμη καρκινογόνο; Δημοσιεύτηκε η γνωμοδότηση της EFSA προκαλώντας αντιδράσεις

Η νέα επιστημονική αξιολόγηση για την ασπαρτάμη προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις και άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης.

Μολυσμένα ζυμαρικά πίσω από 88 κρούσματα με διάρροια και εμετούς – Οι κάμερες έδειξαν τι συνέβη στην κουζίνα του εστιατορίου

Η επιστημονική έρευνα αποκάλυψε μια ασυνήθιστη διαδρομή επιμόλυνσης και οι κάμερες έδωσαν κρίσιμες απαντήσεις.

Θανάσης Καλλιντέρης: Έχασε τα πάντα, ξεκίνησε από την αρχή με 100 ευρώ και σήμερα πρωταγωνιστεί στα ελληνικά microgreens

Η απώλεια στις χρηματαγορές, τα μεροκάματα και το «all in» πίσω από μια ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία