ΑρχικήΝέαΔιεθνήΙσπανία: Τουλάχιστον 11 τραυματίες από την κατάρρευση οροφής σε μπαρ

Ισπανία: Τουλάχιστον 11 τραυματίες από την κατάρρευση οροφής σε μπαρ

Είκοσι πέντε με 30 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του μπαρ.

1 λεπτά ανάγνωσης

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο τραυματισμένοι αφού κατέρρευσε η οροφή ενός μπαρ στην περιφέρεια Λα Ριόχα, στη βόρεια Ισπανία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 5:25 (τοπική ώρα, 06:25 ώρα Ελλάδας) υποχώρησε το πάτωμα ενός μπαρ στην πόλη Σαν Βινσέντε ντε λα Σονσιέρα και στη συνέχεια μέρος της οροφής όπως και ένας τοίχος που είναι κοινός με γειτονική κατοικία.

- Advertisement -

Είκοσι πέντε με 30 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του μπαρ, επεσήμαναν οι αρχές της περιφέρειας Λα Ριόχα, και οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων χρειάστηκε να τους ανασύρουν από τα συντρίμμια. Πυροσβέστες ελέγχουν για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εγκλωβισμένων και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.