Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο ζυμαρικών στην Τουρκία – 20 τραυματίες

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΜεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο ζυμαρικών στην Τουρκία - 20 τραυματίες
spot_img

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οροφή του εργοστασίου.

Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο ζυμαρικών στην περιοχή Χεντέκ της Σακάρια της Τουρκίας, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 άτομα σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από τα τοπικά ΜΜΕ.

- Advertisement -

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οροφή του εργοστασίου, με τη φωτιά να εξακολουθεί να μαίνεται, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για κατάσβεση.

Ο δήμαρχος, Γιουσούφ Αλεμντάρ, δήλωσε πως η έκρηξη ήταν ισχυρή και προήλθε πιθανόν από την αποθήκη, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κατοικημένη περιοχή γύρω από το εργοστάσιο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν τις προσπάθειες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η περιοχή Χεντέκ είναι γνωστή για το βιομηχανικό της χαρακτήρα, καθώς αποτελεί ζώνη οργανωμένης βιομηχανικής δραστηριότητας. Οι καπνοί από τη φωτιά είναι ορατοί από διάφορα σημεία της περιοχής, εντείνοντας την ανησυχία των τοπικών αρχών και των κατοίκων.

Ο κυβερνήτης της Σακάρια, Γιασάρ Καραντενίζ, επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για νεκρούς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα