ΑρχικήΝέαΔιεθνήMr NVIDIA: Το κεμπάπ κοτόπουλο και το γεναιόδωρο φιλοδώρημα στους υπαλλήλους του...

Mr NVIDIA: Το κεμπάπ κοτόπουλο και το γεναιόδωρο φιλοδώρημα στους υπαλλήλους του σουβλατζίδικου

Ο Jensen Huang προτίμησε το δημοφιλές street food του Βερολίνου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του για επενδύσεις και άφησε άφωνους τους εργαζομένους με την απλότητα και τη γεναιοδωρία του

3 λεπτά ανάγνωσης

Ο Jensen Huang, επικεφαλής της NVIDIA, της σημαντικότερης οικονομικά εταιρείας στον κόσμο σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, βρέθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο για μια σημαντική σύνοδο επενδύσεων με τον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς και περίπου διακόσιους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να συζητήσει νέα επενδυτικά σχέδια. Παρά το βαρύ του πρόγραμμα, ο 63χρονος δισεκατομμυριούχος επέλεξε να παρακάμψει τα πολυτελή εστιατόρια και επισκέφθηκε το δημοφιλές τουρκικό εστιατόριο Rüyam Gemüse Kebab στη συνοικία Schöneberg του Βερολίνου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τη φρουρά ασφαλείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Η επικίνδυνη τοστιέρα εξακολουθεί να πωλείται στην Ελλάδα παρά τις απανωτές Ευρωπαϊκές προειδοποιήσεις

- Advertisement -

Από το μενού του μαγαζιού, που εξυπηρετεί την περιοχή για περίπου δώδεκα χρόνια, η ομάδα παρήγγειλε πέντε κεμπάπ κοτόπουλου και τρεις μερίδες τηγανητές πατάτες, ζητώντας μάλιστα όλα τα σάντουιτς να περιέχουν άφθονη σαλάτα αλλά καθόλου καυτερό. Το προσωπικό και η ιδιοκτήτρια Randa Matar δεν αναγνώρισαν αμέσως τον παγkόσμιου φήμης επιχειρηματία, καθώς εκείνος εισήλθε στον χώρο με ιδιαίτερα χαλαρή και προσιτή διάθεση, κάνοντας την παρουσία του μια ευχάριστη έκπληξη για τους εργαζομένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | «Λεύκαιναν» τα αποξηραμένα σύκα με καθαριστικό αποχέτευσης – Σε κατάσχεση 3 τόνων προχώρησαν οι Αρχές

- Advertisement -

Ωστόσο, το στοιχείο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του γερμανικού Τύπου δεν ήταν άλλο από την πληρωμή και τη γενναιοδωρία του. Όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας άφησε στους υπαλλήλους ένα τριψήφιο ποσό σε ευρώ ως φιλοδώρημα, αφήνοντας άφωνο το προσωπικό. Μετά το γεύμα, ο Huang φωτογραφήθηκε χαμογελαστός με τους εργαζομένους και υπέγραψε στον τοίχο του καταστήματος, ενώ το εστιατόριο μοιράστηκε τις στιγμές αυτές στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, καταγράφοντας μια ασυνήθιστη και απολαυστική επίσκεψη στην καρδιά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NVIDIA, Jensen Huang, έφαγε κοτόπουλο ντόνερ κεμπάπ στο τουρκικό εστιατόριο Rüyam στη Γερμανία.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Γιατί η EFSA ζητά να επανεξεταστεί ο «συντελεστής 100», η βάση των ορίων ασφάλειας εδώ και 70 χρόνια;

Η επικαιροποιημένη καθοδήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής αλλάζει τα δεδομένα για τα βρέφη και διατηρεί τα 70 κιλά για τον μέσο ενήλικα

Λευκαίνουν τα αποξηραμένα σύκα με καθαριστικό αποχέτευσης – Σε κατάσχεση 3 τόνων προχώρησαν οι Αρχές

Πώς η προσπάθεια απόκρυψης αλλοιώσεων οδήγησε στη χρήση επικίνδυνων ουσιών – Τα εργαστηριακά ευρήματα, οι κίνδυνοι για την υγεία και τα σημάδια που απαιτούν προσοχή.

Νέα όρια υπολειμμάτων για έξι φυτοφάρμακα σε ακτινίδια, σταφύλια, κεράσια και δημητριακά από τις 5 Νοεμβρίου (πίνακας)

Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2026/2289 τροποποιεί τα ανώτατα όρια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ζωικά προϊόντα, μετά από αιτήσεις που αξιολόγησε η EFSA