ΑρχικήΝέαΤον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν από γέφυρα επειδή χύθηκε το...

Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν από γέφυρα επειδή χύθηκε το φαγητό του στο κάθισμα του λεωφορείου!

3 λεπτά ανάγνωσης

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία

Μετέφερε τρόφιμα στο σπίτι, τα οποία κατά λάθος του χύθηκαν σε κάθισμα λεωφορείου… Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την οργή του οδηγού του λεωφορείου και δύο φίλων του, οι οποίοι στην κυριολεξία τον σκότωσαν στο ξύλο και στη συνέχεια πέταξαν το σώμα του κοντά σε αερογέφυρα!

- Advertisement -

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο στην Μπαβάνα, μια συνοικία του Νέου Δελχί στην Ινδία. Ο νεκρός ταυτοποιήθηκε ως Manoj alias Babu, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στη Narela και εργαζόταν ως μάγειρας σε εκδηλώσεις γάμου.

Η αστυνομία έλαβε κλήση PCR στις 2 Φεβρουαρίου ότι ένα πτώμα βρισκόταν στην άκρη του δρόμου κοντά στην αερογέφυρα. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του τοπικού αστυνομικού τμήματος και εντόπισε το πτώμα. Αρχικά, δεν υπήρξαν ορατοί τραυματισμοί ωστόσο κατά τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θανών είχε πολλαπλά εσωτερικά τραύματα και τραύματα στα ιδιωτικά του μέρη.

- Advertisement -

Ο οδηγός, ο Ashish με το ψευδώνυμο Ashu, και οι συνεργοί του είχαν κακοποιήσει και τραυματίσει μέχρι θανάτου τον Manoj. “Ο Ashu χρησιμοποίησε επίσης μια ράβδο για να επιτεθεί στα ιδιωτικά μέρη του Manoj. Αφού ο Manoj έχασε τις αισθήσεις του, ο κατηγορούμενος πέταξε το σώμα του κοντά στην αερογέφυρα Bawana και τράπηκε σε φυγή με το λεωφορείο”, δήλωσε η αστυνομία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι έχουν σχηματιστεί πολλές ομάδες για τη σύλληψη των άλλων δύο κατηγορουμένων. “Σαρώνουν πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να εξακριβώσουν τις διαδρομές που ακολούθησαν οι κατηγορούμενοι για να διαφύγουν.

- Advertisement -

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Λοιμώξεις από vibrio στις παραλίες το καλοκαίρι: Τι ισχύει για Αιγαίο και Ιόνιο

Τι δείχνουν τα επιδημιολογικά και περιβαλλοντικά δεδομένα για την παρουσία των βακτηρίων Vibrio στις ελληνικές θάλασσες και ποιος είναι πραγματικά ο κίνδυνος για τους λουόμενους το καλοκαίρι

Διαδικτυακό σεμινάριο Media Training: Η κρίση σε μία επιχείρηση δεν προειδοποιεί. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον Τύπο;

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην τηλεοπτική δημοσιογραφία, η Ελένη Τσαγκά εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων να αντιμετωπίζουν τον Τύπο με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και στρατηγική

Επικίνδυνες τουρκικές ντομάτες: Κατακλύζεται η αγορά από φορτία με απαγορευμένα φυτοφάρμακα – Όλα τα στοιχεία

Οι επαναλαμβανόμενες απορρίψεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω απαγορευμένων και υπερβολικών υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων προκαλούν ανησυχία αλλά τα μολυσμένα φορτία εξακολουθούν να διατίθεται στην αγορά