Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν webinar: Αδύναμοι Κρίκοι στην Αλυσίδα Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔωρεάν webinar: Αδύναμοι Κρίκοι στην Αλυσίδα Τροφίμων
spot_img

cibum team

 

Το webinar αυτό πραγματοποιείται με τη χορηγία της rssl και απευθύνεται σε διευθυντές επιχειρήσεων, διευθυντές παραγωγής, τεχνικούς διευθυντές, υπεύθυνους ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, ανώτερα επιχειρηματικά στελέχη.

- Advertisement -

Σκοπός του σεμιναρίου, να καλύψει τους αναδυόμενους παγκόσμιους κινδύνους της εφοδιαστικής αλυσίδας, το πόσο ισχυρός είναι ο έλεγχος και η διαχείριση του HACCP σε μια εταιρεία και τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση και τον εντοπισμό αλλεργιογόνων.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 6 Οκτωβρίου 2021

Διάρκεια: 90 λεπτά

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:

https://onlinexperiences.com/scripts/Server.nxp?LASCmd=AI:4;F:QS!10100&ShowUUID=1E866313-522E-47A5-A415-A4A0D497098F&AffiliateData=FM_Listing%E2%80%99&Referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα