Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση: Διαδικτυακό σεμινάριο “Ασφάλεια και Διαχείριση Κινδύνου στην Εφοδιαστική Αλυσίδα” από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΕκπαίδευση: Διαδικτυακό σεμινάριο “Ασφάλεια και Διαχείριση Κινδύνου στην Εφοδιαστική Αλυσίδα” από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
spot_img

Στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2025.

Το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Αξιολόγηση και Διαχείριση Κινδύνου Ασφάλειας Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με πρακτική εφαρμογή στην Αξιολόγηση Κινδύνων Ασφαλείας Αποθηκών” διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο προσφέρει, στο πλαίσιο της AHK Akademie, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2025.

- Advertisement -

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 8 ώρες.

Το πρώτο τετράωρο στις 28 Ιανουαρίου, απευθύνεται σε στελέχη μεσαίου και ανώτερου διοικητικού επιπέδου εταιρειών logistics. Το πρόγραμμα καλύπτει στρατηγικές και τακτικές διαχείρισης κινδύνων, μεθοδολογία αναγνώρισης κινδύνων ασφαλείας αποθηκών και οδικών μεταφορών, προηγμένες τεχνικές αξιολόγησης και αποτελεσματική εφαρμογή μέτρων ασφαλείας.

Το δεύτερο τετράωρο στις 29 Ιανουαρίου απευθύνεται τόσο στα διοικητικά στελέχη όσο και στο επιχειρησιακό προσωπικό που ασχολείται με τη διαχείριση κινδύνων ασφαλείας σε αποθήκες και οδικές μεταφορές προϊόντων. Το πρόγραμμα εστιάζει στην πρακτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων του σεμιναρίου και ολοκληρώνεται με την ανάπτυξη μιας αξιολόγησης κινδύνων αποθηκών με πραγματικά δεδομένα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, είτε πλήρως, είτε μερικώς, δηλαδή μόνο τη μια εκ των δυο ενοτήτων, ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

https://griechenland.ahk.de/gr/ekpaideysi/ahk-akademie/axiologisi-diacheirisi-kindynoy-asfaleias-efodiastikis-alysidas

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα