Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διάκριση της TÜV AUSTRIA Hellas στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2023»

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΔιάκριση της TÜV AUSTRIA Hellas στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2023»
spot_img

Μέσα σε 5 χρόνια, αύξησε κατά 100% το ανθρώπινο δυναμικό της, διπλασίασε τον κύκλο εργασιών της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα με αντίστοιχο τριπλασιασμό των κερδών της, ενώ ανέπτυξε και το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, διακρίθηκε και εφέτος στο θεσμό των «Diamonds of the Greek Economy» σε τελετή βράβευσης επιχειρηματικής αριστείας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το 2022 ο κύκλος εργασιών της αυξήθηκε κατά 14.82% και τα κέρδη EBITDA κατά +6.65%, συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι, μέσα σε 5 χρόνια, αύξησε κατά 100% το ανθρώπινο δυναμικό της, διπλασίασε τον κύκλο εργασιών της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα με αντίστοιχο τριπλασιασμό των κερδών της, ενώ ανέπτυξε και το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της, με την ενσωμάτωση των εταιριών ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Food Allergens Labs και CCS Digital Education, διευρύνοντας τις εργασίες της στους τομείς της διαπιστευμένης πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, των εργαστηριακών αναλύσεων/δοκιμών και των τεχνολογικών λύσεων για ψηφιακές εκπαιδεύσεις, αντίστοιχα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε: «Είναι τιμή για την εταιρία μας να λαμβάνει για ακόμη μια χρονιά διάκριση στο θεσμό των «Diamonds of the Greek Economy», επιβεβαιώνοντας την ισχυρή μας θέση στην ελληνική αγορά και την προσήλωσή μας στην ποιότητα, την ασφάλεια και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στόχος της TÜV AUSTRIA Hellas είναι να αναδειχθεί σε πραγματικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, μέσω της παροχής 360ο υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην επιχειρηματική συνέχεια, στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο