Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δυναμική παρουσία της Mantis Group στο Athens Bar Show 2022

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔυναμική παρουσία της Mantis Group στο Athens Bar Show 2022
spot_img

Επιτυχής προώθηση των ελληνικών και ξένων αποσταγμάτων της Mantis Group.

H Mantis Group, ξεχώρισε με την παρουσία της φέτος στο Athens Bar Show 2022, μία από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές εκθέσεις για bartenders & επαγγελματίες της εστίασης, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 8 και 9 Νοεμβρίου. H Mantis Group παρουσίασε σε τρία περίπτερα τα μοναδικά αποστάγματα που παράγει, καθώς και τα διεθνούς φήμης προϊόντα που διανέμει στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις με καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες του χώρου, επισκέφτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Mantis Group, όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν, σε cocktail ή σφηνάκι, τα τέσσερα εμβληματικά και βραβευμένα αποστάγματα από την σειρά Mantis Greek Spirits Collection – Majuni, Stichion, Kentri και το Τσίπουρο Καλαϊτζή – και να ανακαλύψουν από κοντά την μαγεία της ελληνικής γης και τις παραδοσιακές αποσταγματικές μεθόδους με τις πλέον καινοτόμες πρακτικές εμφιάλωσης. Η μύηση του κοινού στον πλούτο της ελληνικής γης και στον θρίαμβο των ελληνικών αποσταγμάτων, συνεχίστηκε στην εκδήλωση «Greek Spirits Collection: Θρίαμβος εξ’ αποστάξεως». Οι επισκέτπες «ακολούθησαν» τον Σπύρο Πατσιαλό, δημιουργό του website huntingspirits.tv, σε ένα μοναδικό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου διαχρονικές αξίες της ελληνικής υπαίθρου, μεταμορφώνονται σε γοητευτικά ποτά, αιχμαλωτίζονται σε φιάλες με ισχυρό χαρακτήρα και βραβεύονται στην άλλη άκρη του κόσμου!

Στον ίδιο χώρο συμμετείχε δυναμικά και η ιστορική Οινοποιία Μαλαματίνα– που ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ομίλου Mantis – με τις νέες, επίσης βραβευμένες σειρές κρασιών της, Φίλιωμα (Ερυθρό, Ροζέ και Λευκό) και Ρεζινέ (Ροζέ και Λευκό), που έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Από το portfolio επίσης των International Spirits της Mantis Group, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους, όπως το αυθεντικό Κουβανέζικο ρούμι του Oίκου Cuba Ron, τις Sobrieski Vodka Premium και Platinum και το κλασικό Old Lady London Dry Gin του γαλλικού Oίκου Marie Bizard, τα οποία έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στα καλύτερα bars του κόσμου.

Ιδιαίτερη η παρουσία της Mantis Group και στον χώρο γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης αποσταγμάτων αγαύης “Tomas Estes’ Agave Embassy”, που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Thomas Estes, του ανθρώπου που άλλαξε την εικόνα της tequila. Στο περίπτερο αυτό, οι επισκέπτες είχαν την μοναδική ευκαιρία να γευτούν τις Tequila Orendain & Ollitas της Μεξικάνικης Destileria Orendain, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιομηχανία τροφίμων: Ανεπαρκείς οι πρακτικές διαχείρισης νερού σύμφωνα με έκθεση

Οι περισσότερες εταιρείες τροφίμων έχουν αδύναμες ή καθόλου πρακτικές διαχείρισης νερού, σύμφωνα με έκθεση της Morningstar.

Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για τις συσκευασίες

Θεσπίζεται συγκεκριμένο ποσοστό επαναχρησιμοποιούμενων ή επαναπληρούμενων συσκευασιών που θα πρέπει να προσφέρουν οι εταιρείες στους καταναλωτές.

Ελληνικό γιαούρτι: Μελέτη για τον εμπλουτισμό του με πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς λακτόζη

Ενθαρρυντικά για την γαλακτοβιομηχανία είναι τα ευρήματα επιστημονικής μελέτης για την παραγωγή ελληνικών γιαουρτιών για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα