Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενισχυμένο αλεύρι για τσουρέκι από τους Μύλους Παπαφίλη

ΑρχικήTop quality 4uΕνισχυμένο αλεύρι για τσουρέκι από τους Μύλους Παπαφίλη
spot_img

Αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού, κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και για πολλά άλλα αρτοσκευάσματα.

Το 1946 ο Αθανάσιος Παπαφίλης, ο παππούς των σημερινών μετόχων, ξεκινά με το τέλος του πολέμου τη δημιουργία ενός πετρόμυλου στο χωριό Αγγελόκαστρο Κορινθίας με τη μορφή ατομικής επιχείρησης. Από τότε έως σήμερα, η εταιρία “Μύλοι Παπαφίλη” συνεχώς εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στις πολλαπλές απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία παράγει προϊόντα που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων όσο και σε καταναλωτές. Μεταξύ των προϊόντων ξεχωρίζει το αλεύρι για τσουρέκια, βασιλόπιτες, κρουασάν και δίπλες.

Το αλεύρι για τσουρέκι παράγεται από διαλεγμένες ποικιλίες σίτου αλεσμένες στους μύλους Παπαφίλη, σε άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Το τύπου Αμερικής ΠΑΠΑΦΙΛΗ είναι αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού ( Απλό ή γεμιστό, Κερκυραϊκή Φογάτσα, Πολίτικη βασιλόπιτα ), κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και άλλες πολλές χρήσεις όπου χρειάζεται ενισχυμένο αλεύρι.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο