Αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού, κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και για πολλά άλλα αρτοσκευάσματα.
Το 1946 ο Αθανάσιος Παπαφίλης, ο παππούς των σημερινών μετόχων, ξεκινά με το τέλος του πολέμου τη δημιουργία ενός πετρόμυλου στο χωριό Αγγελόκαστρο Κορινθίας με τη μορφή ατομικής επιχείρησης. Από τότε έως σήμερα, η εταιρία “Μύλοι Παπαφίλη” συνεχώς εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στις πολλαπλές απαιτήσεις των πελατών της.
Η εταιρεία παράγει προϊόντα που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων όσο και σε καταναλωτές. Μεταξύ των προϊόντων ξεχωρίζει το αλεύρι για τσουρέκια, βασιλόπιτες, κρουασάν και δίπλες.
Το αλεύρι για τσουρέκι παράγεται από διαλεγμένες ποικιλίες σίτου αλεσμένες στους μύλους Παπαφίλη, σε άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Το τύπου Αμερικής ΠΑΠΑΦΙΛΗ είναι αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού ( Απλό ή γεμιστό, Κερκυραϊκή Φογάτσα, Πολίτικη βασιλόπιτα ), κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και άλλες πολλές χρήσεις όπου χρειάζεται ενισχυμένο αλεύρι.