Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενισχυμένο αλεύρι για τσουρέκι από τους Μύλους Παπαφίλη

ΑρχικήTop quality 4uΕνισχυμένο αλεύρι για τσουρέκι από τους Μύλους Παπαφίλη
spot_img

Αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού, κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και για πολλά άλλα αρτοσκευάσματα.

Το 1946 ο Αθανάσιος Παπαφίλης, ο παππούς των σημερινών μετόχων, ξεκινά με το τέλος του πολέμου τη δημιουργία ενός πετρόμυλου στο χωριό Αγγελόκαστρο Κορινθίας με τη μορφή ατομικής επιχείρησης. Από τότε έως σήμερα, η εταιρία “Μύλοι Παπαφίλη” συνεχώς εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της, προκειμένου να ανταπεξέρχεται στις πολλαπλές απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία παράγει προϊόντα που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων όσο και σε καταναλωτές. Μεταξύ των προϊόντων ξεχωρίζει το αλεύρι για τσουρέκια, βασιλόπιτες, κρουασάν και δίπλες.

Το αλεύρι για τσουρέκι παράγεται από διαλεγμένες ποικιλίες σίτου αλεσμένες στους μύλους Παπαφίλη, σε άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Το τύπου Αμερικής ΠΑΠΑΦΙΛΗ είναι αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού ( Απλό ή γεμιστό, Κερκυραϊκή Φογάτσα, Πολίτικη βασιλόπιτα ), κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και άλλες πολλές χρήσεις όπου χρειάζεται ενισχυμένο αλεύρι.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η “μυστική” και απλή μέθοδος να τρώτε ζυμαρικά και να αδυνατίζετε…

Πολλές μελέτες δικαιώνουν τα ζυμαρικά ως τροφή απώλειας βάρους, μείωσης σακχάρου και προστασίας του εντέρου, υπό μία πολύ απλή και βολική προϋπόθεση.

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο