Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιχειρήσεις / Οικονομία

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / Οικονομία

Everest – Polygreen: Πρόγραμμα αξιοποίησης υπολειμμάτων καφέ

Τα υπολείμματα του καφέ που συλλέγονται από τα everest μετατρέπονται σε βελτιωτικό για τις καλλιέργειες

Τηλεργασία: Τι πρέπει να πληρώσουν οι εργοδότες -Υπουργική απόφαση για τα ελάχιστα ποσά

Οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να καταβάλουν πρόσθετη, έστω και συμβολική αποζημίωση στο προσωπικό που απασχολείται σε καθεστώς τηλεργασίας

Βασιλόπουλος vs Σκλαβενίτη: Νέο υπερ-κατάστημα απέναντι από τον μεγάλο αντίπαλο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αγόρασε τα τα οικόπεδα του Ιδρύματος Μιμηκοπούλου στον Παράδεισο Αμαρουσίου

The Business of Food: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Πρόσκληση στους εν δυνάμει επιχειρηματίες τροφίμων να το παρακολουθήσουν, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας, αλλά και να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα των τροφίμων.

Σκλαβενίτης: Νέος σταθμός η Θεσσαλονίκη για το e-Market

Στο e-shop της αλυσίδας, οι τιμές των προϊόντων είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα καταστήματα Σκλαβενίτης

Γαλακτοκομικός τομέας: αυξήθηκε η παραγωγή γάλακτος στην Ευρώπη σύμφωνα με τη Eurostat

Τα γαλακτοκομεία στη Γερμανία αντιπροσώπευαν το υψηλότερο μερίδιο της παραγωγής στην ΕΕ όλων των κύριων φρέσκων και βιομηχανοποιημένων γαλακτοκομικών προϊόντων

Starbucks: Στρατηγική συνεργασία με την Arla Foods για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα

Οι εκπομπές γαλακτοκομικών προϊόντων να αντιπροσωπεύουν το 22% των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα

Οι ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις έδωσαν με επιτυχία τη μάχη της πανδημίας

Προτεραιότητα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις ήταν η διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, καθώς και η διατήρηση των θέσεων εργασίας

Μπακλαβάς Ιωαννίνων: 2 τόνοι την ημέρα εξάγονται σε χώρες του εξωτερικού!

Η Γιαννιώτικη εταιρεία παράγει καθημερινά πάνω από 2,5 τόνους χειροποίητου μπακλαβά, με το 80% της παραγωγής να πωλείται στο εξωτερικό

Hard Rock Cafe Athens: Γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών με ειδικό menu

Tο Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει την περίοδο της συγκομιδής και της ευγνωμοσύνης, όπως παραδοσιακά γιορτάζεται στην Αμερική

Διαχείριση λυμάτων στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών

Η διαχείριση των λυμάτων αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα για τις εταιρείες τροφίμων και ποτών με πολλές πτυχές τόσο σε οικονομικό όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο

Επέκταση του Wolt Market: Οι αγορές του σούπερ μάρκετ σε 20′ στην πόρτα του καταναλωτή

Στη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται η υπηρεσία Wolt Market, για πρώτη φορά εκτός Αττικής

Δ. Σταθώρης: Απαρνήθηκε τη φέτα και… “το ‘ριξε” στις μπύρες!

Ο 25χρονος ζυθοποιός που μεγάλωσε σε τυροκομείο...

Top to Top: Ευκαιρία καριέρας στη Mondelēz

Yποστήριξη  τελειόφοιτων και απόφοιτων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας

Εξαγωγές: Η κρίση στις μεταφορές -Ποιος θα οδηγήσει τα φορτηγά;

Στην Ευρώπη υπάρχει έλλειψη 400.000 οδηγών φορτηγών

ΥπΑΑΤ: Ταμείο Παροχής μικροπιστώσεων στον πρωτογενή τομέα για να ενισχυθεί η δανειοδότηση επενδύσεων

Η ίδρυση του νέου Ταμείου κρίνεται αναγκαία καθώς οι Τράπεζες δεν έχουν προωθήσει, όπως θα όφειλαν

Ποιο σούπερ μάρκετ είναι ο πιο γενναιόδωρος εργοδότης για τους υπαλλήλους του

Έδωσε 21,5 εκατ. ευρώ για τις αυξήσεις μισθών των υπαλλήλων

Χριστουγεννιάτικα Εταιρικά Δώρα…με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη

Πρωτότυπα εταιρικά δώρα για πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό

Σταραμάκι: Το Ελληνικό καλαμάκι από σιτάρι – Συνεργασία με τη Nescafe

Το ΜΟΝΟ καλαμάκι από σιτάρι που καλλιεργείται και παράγεται στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola επεκτείνει τις δράσεις της κοινωνικής πλατφόρμας Zero Waste Future

Μ. Τζελέπη: "Στην Ελλάδα το Zero Waste Future αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι, όλοι μαζί, μπορούμε να αυξήσουμε τα ποσοστά ανακύκλωσης στη χώρα μας"

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο