Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Αύξηση 73,1% στον τζίρο το β’ τρίμηνο του ’21

ΑρχικήΝέαΕστίαση: Αύξηση 73,1% στον τζίρο το β’ τρίμηνο του ’21
spot_img

cibum team

Τριψήφια αύξηση της τάξης του 766% καταγράφηκε το β’ τρίμηνο εφέτος στον τζίρο στις επιχειρήσεις της χώρας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού (παροχή υπηρεσιών καταλυμάτων), ενώ κατά 73,1% αυξήθηκε ο τζίρος στην εστίαση.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών στις επιχειρήσεις στον τομέα των υπηρεσιών σημείωσε τις εξής αυξήσεις το β’ τρίμηνο 2021 σε σύγκριση με το β’ τρίμηνο 2020:

1.’Αλλες υπηρεσίες: Νομικές και λογιστικές δραστηριότητες (18,5%), Δραστηριότητες παροχής συμβουλών διαχείρισης (29,3%), Αρχιτεκτονικές δραστηριότητες και δραστηριότητες μηχανικών, τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις (18,7%), Διαφήμιση και έρευνα αγοράς (47,1%), ‘Αλλες επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες (22,7%), Δραστηριότητες απασχόλησης (20,7%), Δραστηριότητες των ταξιδιωτικών πρακτορείων, γραφείων οργανωμένων ταξιδιών, υπηρεσιών κρατήσεων και συναφείς δραστηριότητες (323,8%), Δραστηριότητες παροχής προστασίας και έρευνας (22,6%), Δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών σε κτήρια και εξωτερικούς χώρους (14,9%) και Διοικητικές δραστηριότητες γραφείου, γραμματειακή υποστήριξη και άλλες δραστηριότητες παροχής υποστήριξης προς τις επιχειρήσεις (37,7%).

  1. Τομέας μεταφορών: Χερσαίες μεταφορές και μεταφορές μέσω αγωγών (18,7%), Πλωτές μεταφορές (19,4%), Αεροπορικές μεταφορές (80,5%), Αποθήκευση και υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες (25%) και Ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες (4,5%),

3.Τομέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας: Εκδοτικές δραστηριότητες (32,2%), Παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ηχογραφήσεων και μουσικών εκδόσεων (58,9%), Δραστηριότητες προγραμματισμού και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών (24,5%), Τηλεπικοινωνίες (8,6%), Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, παροχής συμβουλών και συναφείς δραστηριότητες (13,8%) και Δραστηριότητες υπηρεσιών πληροφορίας (49,8%).

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο