Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: πρόστιμο 3.000 ευρώ, σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στην Κέρκυρα

ΑρχικήΝέαΕστίαση: πρόστιμο 3.000 ευρώ, σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στην Κέρκυρα
spot_img

cibum team

Διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας, υπεβλήθη σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στο νησί, από τα ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

   Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, σε 21 παραβάτες, για μη χρήση μάσκας και σε τέσσερις για περιορισμό μετακίνησης. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο