cibum team
Διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας, υπεβλήθη σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στο νησί, από τα ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.
Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, σε 21 παραβάτες, για μη χρήση μάσκας και σε τέσσερις για περιορισμό μετακίνησης. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Τα γλυκά καννόλι του γοητευτικού επιθεωρητή Μονταλμπάνο!
Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ για τα self test
Από 671 ευρώ ο μισθός στην εστίαση – Ποιους αφορά η νέα 2ετής σύμβαση
Η σημασία της γεύσης στην παραγωγή νέων τροφίμων και ποτών
ΗΠΑ: Ανάκληση σκυλοτροφής λόγω σαλμονέλας
ΗΠΑ: Ανάκληση σνακ «Ελληνικό γιαούρτι με φράουλα» λόγω μεταλλικών θραυσμάτων
Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!
Τα 8 εντυπωσιακά οφέλη του χυμού καρότο
Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε
Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης
Νοθεία φέτας: Πρόστιμο «μαμούθ» στην «ΟΜΗΡΟΣ» από το ΥπΑΑΤ. Η απάντηση της εταιρείας