Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: πρόστιμο 3.000 ευρώ, σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στην Κέρκυρα

ΑρχικήΝέαΕστίαση: πρόστιμο 3.000 ευρώ, σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στην Κέρκυρα
spot_img

cibum team

Διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας, υπεβλήθη σε ιδιοκτήτη καφετέριας, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στο νησί, από τα ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

   Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, σε 21 παραβάτες, για μη χρήση μάσκας και σε τέσσερις για περιορισμό μετακίνησης. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιολογικά προϊόντα: Μόνο με πιστοποίηση οι εξαγωγές στις ΗΠΑ – Διευκρινήσεις από την  TÜV AUSTRIA Hellas

Η Μ. Αγαπητού της TÜV AUSTRIA Hellas, παραθέτει βήμα βήμα τις νέες προϋποθέσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.

Σοκ: 30% αυξήθηκε το κόστος παρασκευής πίτσας Μαργαρίτα στην Ιταλία

Σύμφωνα με τον μηνιαίο δείκτη Pizza Margherita Index του Bloomberg.

EFSA: Μεγάλη μείωση της ανώτερης ανεκτής ημερήσιας πρόσληψης σεληνίου – Προκαλεί τριχόπτωση!

Από 300 μg/ημέρα πάει στα 255 μg/ημέρα - H αλωπεκία επιλέχθηκε από την ομάδα της EFSA ως το κρίσιμο τελικό σημείο στο οποίο βασίζεται ένα UL για το σελήνιο.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα