Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άρωμα Ελλάδας και Ιταλίας θα έχει το πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΆρωμα Ελλάδας και Ιταλίας θα έχει το πιο ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου
spot_img

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Βρετανού μεγιστάνα στον κλάδο της εστίασης Richard Caring θα έχει άρωμα Ελλάδας και μάλιστα, στην καρδιά του Λονδίνου, αφού ο Caring σκοπεύει να ανοίξει ένα εστιατόριο με ελληνική και ιταλική κουζίνα, αλλά θα απευθύνεται μόνο για όσους σκοπεύουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Όπως αναφέρει το London eater το εστιατόριο θα λέγεται Caring’s Bacchanalia και θα στεγαστεί στον πρώην εκθεσιακό χώρο της Porsche σε μια γωνιακή τοποθεσία στην άκρη της πλατείας Μπέρκλεϋ και σε μικρή απόσταση από άλλα ακριβά και φημισμένα εστιατόρια του Λονδίνου, όπως το Sexy Fish, το Scott’s, το Annabel’s, το Brasserie of Light και το 34 Mayfair.

- Advertisement -

Ο καλλιτέχνης Damien Hirst, φίλος του Caring, θα δημιουργήσει ορισμένα υπέροχα, γιγάντια έργα και τοιχογραφίες για να στολίσουν το χώρο και την οροφή του εστιατορίου, εμπνευσμένα από το στυλ των τοιχογραφιών που έχει το παρεκκλήσι της Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό.

Να σημειώσουμε πως εκτός από τον κυρίως χώρο του εστιατορίου και μια ιδιωτική τραπεζαρία, θα υπάρχει ένας χώρος μόνο για μέλη, αλλά και το «Μίδας Μπαρ», το οποίο θα διαθέτει ένα μπαρ κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλο βράχου. Ακόμα θα υπάρχει βεράντα για φαγητό και ποτό.

Και για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το φαγητό που θα σερβίρεται, αρκεί να πούμε ότι το μενού εκτός από τα κρεατικά, θα περιλαμβάνει στρείδια, χαβιάρι, φουά γκρα, χριστόψαρο (John Dory) και βουτήματα σε σάλτσα βουτύρου κοτόπουλου.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα