Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νεκρός αρουραίος σε σούπα σε δημοφιλές εστιατόριο – Η απάντηση της επιχείρησης

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΝεκρός αρουραίος σε σούπα σε δημοφιλές εστιατόριο - Η απάντηση της επιχείρησης
spot_img

Ο αρουραίος βρέθηκε να επιπλέει ψόφιος στην σούπα προκαλώντας αηδία στον πελάτη και μεγάλο κακό στη φήμη της επιχείρησης!

Μια σοκαριστική ανακάλυψη σε ένα μπολ με σούπα miso έκανε πελάτης της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Sukiya στην Ιαπωνια. Ένας αρουραίος βρέθηκε να επιπλέει ψόφιος στην σούπα προκαλώντας αηδία στον πελάτη και μεγάλο κακό στη φήμη της επιχείρησης!

- Advertisement -

Η εταιρεία έχει λάβει μέτρα για τη βελτίωση των προτύπων υγιεινής τους και έχει δώσει οδηγίες στους υπαλλήλους να ελέγχουν διεξοδικά το φαγητό πριν το σερβίρουν. Μάλιστα δήλωσε ότι κανένα άλλο μπολ σούπας με τον ίδιο κίνδυνο μόλυνσης δεν είχε προλάβει ν σερβιριστεί σε άλλους πελάτες.

«Λήφθηκαν μέτρα για την αντιμετώπιση ρωγμών στο κτίριο που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μόλυνση και οι εργαζόμενοι έλαβαν αυστηρή εκπαίδευση για τη διαχείριση της υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής επιθεώρησης των προϊόντων πριν από το σερβίρισμα», ανέφερε η αλυσίδα εστιατορίων σε δήλωση. Το κατάστημα ξανάρχισε να λειτουργεί δύο ημέρες μετά το ξέσπασμα, αφού ένας υπάλληλος του κέντρου υγείας επιθεώρησε τον χώρο. Δείτε το βίντεο του πελάτη εδώ

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε για άλλη μια φορά συγγνώμη από τους πελάτες μας και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για την ταλαιπωρία και την ανησυχία που προκλήθηκε», συνέχισε η Sukiya. «Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τα συστήματα διαχείρισής μας σε όλα τα καταστήματα σε όλη τη χώρα για να αποτρέψουμε την επανεμφάνιση παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον».

Η αλυσίδα εστιατορίων έχει υποσχεθεί να ενισχύσει τις διαδικασίες της και σχεδιάζει να ελέγχει τις τρύπες και τις ρωγμές κάθε τρεις μήνες και να αποθηκεύει τα υπολείμματα τροφίμων σε μια ψυγμένη αποθήκη σκουπιδιών. «Έχουμε επίσης δώσει οδηγίες στα καταστήματα σε όλη τη χώρα να επιθεωρούν οπτικά τα προϊόντα πριν τα σερβίρουν, προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση», ανέφερε η αλυσίδα εστιατορίων. «Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να διεξάγουμε πιο ενδελεχή έρευνα και να λαμβάνουμε μέτρα κατά της εισβολής παρασίτων και παρασίτων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα