Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
13.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Πληρότητα ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας – Αποτελέσματα Μαρτίου

Αποτύπωση των βασικών παραμέτρων μέσης τιμής και πληρότητας για τα ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας ορεινού όγκου και πόλεων

Παγκόσμιος Διαγωνισμός Νεοφυών Επιχειρήσεων Γαστρονομικού Τουρισμού

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν - Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής

Τέσσερα σαν καρτούν «δεντρόσπιτα» για εστιατόριο στην Αυστρία

Ένα πρωτότυπο και οικολογικό κατάλυμα για επισκέπτες και προσωπικό του εστιατορίου Steirereck am Pogusch στο χωριό Pogusch

Αναστέλλονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης

Τη χαλάρωση των μέτρων ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Barman: Ποιοι είναι οι “ενοχλητικοί” πελάτες και γιατί τους… εκνευρίζουν

Ο πεντάλογος των εργαζόμενων σε bar κατά των ενοχλητικών πελατών

Η Ιστορία του Catering

Το catering έχει πλούσια ιστορία, που χρονολογείται από την 4η χιλιετία π.Χ. και οι περισσότερες υπηρεσίες παρέχονταν από σκλάβους

Ουκρανία: Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν σε νέο υψηλό ρεκόρ τον Μάρτιο, λέει ο FAO

Ο FAO προειδοποίησε τον περασμένο μήνα ότι οι τιμές των τροφίμων και των ζωοτροφών μπορεί να αυξηθούν έως 20% ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης στην Ουκρανία, πυροδοτώντας άλμα στον παγκόσμιο υποσιτισμό.

Σερβιτόρος διχάζει το TikTok επειδή αρνήθηκε να φέρει κεράκι γενεθλίων σε πελάτισσές του- Βίντεο

Το βίντεο δίχασε τους χρήστες του Tik tok ως προς το εάν οι σερβιτόροι είναι υποχρεωμένοι να συνδράμουν τους πελάτες τους σε τέτοιες εκδηλώσεις

ΕΟΤ: Συμπόσιο για την ελληνική διατροφή και φιλοξενία

Το 1ο Συμπόσιο «Ελλάδα – Η χώρα του ευ ζην» με οικοδέσποινα την Άντζελα Γκερέκου

Ρέθυμνο: Επανέρχεται η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2022» μετά από δύο χρόνια αποχής

Πρόκειται για θεσμό μέσω του οποίου προωθείται η κουλτούρα της Κρήτης και τα προϊόντα του νησιού

Η ΔΩΔΩΝΗ για 2η συνεχόμενη χρονιά χρυσός χορηγός στους “Χρυσούς Σκούφους 2022”

Η Φέτα ΔΩΔΩΝΗ και το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό έδωσαν μια νέα διάσταση στα πιάτα του diner de gala

Alert: Και για τα εστιατόρια ισχύει η υποχρέωση δήλωσης αποθεμάτων τροφίμων – Τι ισχύει για τα μείγματα φυτικών ελαίων

Τι πρέπει να δηλώσουν τα εστιατόρια στην πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης

Αναγραφή των θερμίδων δίπλα από τα πιάτα στα εστιατόρια: Η άποψη των καταναλωτών

Σε ισχύ από σήμερα η νέα νομοθεσία της Βρετανίας για τις θερμίδες στα μενού των εστιατορίων

Διεύρυνση του δικτύου εστιατορίων McDonald’s στην ελληνική αγορά

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα

Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος: Επείγουσα ανακοίνωση για τη δήλωση αποθεμάτων

Σε μια επείγουσα ανακοίνωση προχώρησε πριν από λίγο η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος - ΟΑΕ, σχετικά με την δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων

Διεθνή: “Λουκέτο” σε δημοφιλή αλυσίδα πίτσας

Κλείνει μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας

Τα Starbucks θα εξαλείψουν όλα τα PFAS από τις συσκευασίες τους

Στροφή σε επαναχρησιμοποιήσιμα φλιτζάνια, νέα εφαρμογή ανακύκλωσης και χρήση πιστοποιημένου χαρτιού στις συσκευασίες τροφίμων

Moxy: Η Αθήνα αποκτά το πιο fun green ξενοδοχείο της – Μόνο για τους fun hunters

Το Moxy Athens City άνοιξε τις πόρτες του, εισάγοντας την Αθήνα σε μια νέα διασκεδαστική εκδοχή διαμονής.

“Dine Athens Restaurant Week”: Μεγάλα οφέλη για τα εστιατόρια της Αθήνας

Ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προκαθορισμένες τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 15 ευρώ και φθάνουν τα 30 και τα 60 ευρώ

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο