Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
10.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Οι must τάσεις στην εστίαση για το 2022

Οι προβλέψεις περιλαμβάνουν από ρομπότ μαγειρικής μέχρι κρέας χωρίς κρέας και αλκοόλ χωρίς αλκοόλ!

Τεχνητή νοημοσύνη στις παραγγελίες drive-thru των McDonald’s. Έρχεται και η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου;

Η McDonald's ήδη δοκιμάζει παραγγελίες μέσω κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη.

ΕΦΕΤ: Διαδικασία Επανέκδοσης Βεβαίωσης Κατάρτισης

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του φορέα στις 23 Νοεμβρίου, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ. για την επανέκδοση βεβαίωσης, όπως αυτή έχει χορηγηθεί...

H Αλόννησος στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους καλύτερους οικολογικούς προορισμούς του κόσμου

Μία νέα διεθνής διάκριση προστίθεται στο ενεργητικό της Αλοννήσου. Σύμφωνα με το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ένωσης Βρετανών Ταξιδιωτικών πρακτόρων, ABTA Magazine, η...

Τα ελληνικά εστιατόρια του οδηγού Michelin για το 2021

Συνολικά 21 εστιατόρια των Αθηνών έχουν αστέρια Michelin

Σέρρες: Δεύτερη φορά λουκέτο σε μπαρ – Είχε 82 αντί για 37 πελάτες!

12.000 ευρώ τα πρόστιμα σε μπαρ των Σερρών

Hard Rock Cafe Athens: Γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών με ειδικό menu

Tο Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει την περίοδο της συγκομιδής και της ευγνωμοσύνης, όπως παραδοσιακά γιορτάζεται στην Αμερική

Εστιατόρια: Οι νέες τάσεις στα μενού για το 2022

Μενού με επίκεντρο την υγεία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

ΕΡΓΑΝΗ: 21.000 ανεμβολίαστοι ξενοδοχοϋπάλληλοι και εργαζόμενοι στην εστίαση δουλεύουν χωρίς rapid test

Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο μετά τις 18 Οκτωβρίου

Εστίαση: Ζωτικής σημασίας η απλοποίηση των ανέπαφων πληρωμών

Ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία στην εμπειρία του καταναλωτή σε σχέση με το φαγητό

Αλιευτικός τουρισμός: Σύσταση ειδικής διυπουργικής ομάδας εργασίας, για την ανάπτυξη ολοκληρωμένης στρατηγικής

Ο αλιευτικός τουρισμός τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου και η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη

Εστίαση: Από την Κρήτη έως τον Έβρο και από την Ρόδο έως την Κέρκυρα οι επαγγελματίες  του Κλάδου κατέβασαν ρολά

Η συμμετοχή των επαγγελματιών στην απεργία, κυμάνθηκε πάνω από 90%,  με ορισμένες περιοχές της Ελλάδας να φτάνει το 100%

Ξενάγηση στις … “κρυμμένες” γεύσεις των Πρεσπών

Γεύσεις των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που ήρθαν από τις Πρέσπες «ξεσήκωσαν» το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης

Εστίαση: Μείωση κύκλου εργασιών 37,2%. Το Α’ εξάμηνο του ΄20 η μείωση έφτασε το 60,1!

Σημαντική αύξηση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές των επιχειρήσεων εστίασης

Εστίαση: κλειστά αύριο τα εστιατόρια

Σε κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης αύριο 16 Νοεμβρίου καλούν τους επαγγελματίες οι φορείς του κλάδου.

Όμιλος Καστελόριζο: Άνοιγμα νέων καταστημάτων και επέκταση στο delivery

Επέκταση και σε Catering και ιχθυοκαλλιέργειες

Θεσσαλονίκη: Το θρυλικό «Όλυμπος-Νάουσα» επιστρέφει

Από ζυθοπωλείο το 1920, καμπαρέ στην Κατοχή και κατόπιν πολυτελές εστιατόριο με διεθνής διακρίσεις.

Εστίαση: Κλειστά όλα τα εστιατόρια την προσεχή Τρίτη

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο