Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα ελληνικά εστιατόρια του οδηγού Michelin για το 2021

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΤα ελληνικά εστιατόρια του οδηγού Michelin για το 2021
spot_img

Δύο νέες ελληνικές παρουσίες έχει ο φετινός Οδηγός Michelin της Αθήνας, με δύο εστιατόρια που μπήκαν για πρώτη φορά στην πολυπόθητη λίστα.

Συνολικά 21 εστιατόρια των Αθηνών έχουν κερδίσει αστέρια Michelin. Φέτος τα νέα “αστέρια” της λίστας είναι το «CTC» του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, στον Κεραμεικό, και το «Pelagos», στο ξενοδοχείο «Four Seasons Astir Palace», που απέκτησαν από ένα αστέρι.

Δύο αστέρια Michelin διατήρησε η «Σπονδή» και φέτος, το μόνο ελληνικό εστιατόριο με δύο αστέρια, ενώ ακολουθούν με ένα αστέρι για μια ακόμα χρονιά η «Hytra», το «Botrini’s» και το «Βαρούλκο Seaside».

Το «Nolan» και το «Οικείο» διατήρησαν τη διάκριση «Bib Gourmand», για την καλή σχέση ποιότητας και τιμής ενώ στην ίδια λίστα προστέθηκε το «Cerdo Negro 1985».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο