Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
31 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas

ΑρχικήΝέαΓαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas
spot_img

cibum team


Ο Γιάννης Καλύβας ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή και την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Desserta Hellas ΑΕ, θυγατρικής της Berglandmilch eGen.

   Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Γιάννης Καλύβας θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας, εστιάζοντας τόσο στην ενίσχυση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, τα νέα projects, όσο και στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την εδραίωση της Desserta Hellas ως εμπορικό HUB Ν.Α. Ευρώπης για τη Berglandmilch eGen.

   Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Desserta Hellas και η ευρύτερη οικογένεια της Berglandmilch καλωσορίζουν τον Γιάννη Καλύβα, η βαθιά γνώση και εμπειρία του οποίου θα συνδράμει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον κλάδο των γαλακτοκομικών.

   Με έδρα στην ύπαιθρο των ‘Αλπεων, η Berglandmilch eGen είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της Αυστρίας και αποτελεί τον συνεταιρισμό 11.000 οικογενειών, κτηνοτρόφων. Με κύκλο εργασιών 1 δισ. ευρώ το 2020 και 1.500 εργαζόμενους, η Berglandmilch επεξεργάζεται ετησίως 1,3 δισ. κιλά γάλακτος για να παράγει και να προσφέρει στην αγορά της Αυστρίας και της Ευρώπης προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

  Η Desserta Hellas ΑΕ αποτελεί τη θυγατρική της Berglandmilch με έδρα την Αθήνα για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων χωρών των Βαλκανίων.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα