Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
26.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas

ΑρχικήΝέαΓαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas
spot_img

cibum team


Ο Γιάννης Καλύβας ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή και την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Desserta Hellas ΑΕ, θυγατρικής της Berglandmilch eGen.

   Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Γιάννης Καλύβας θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας, εστιάζοντας τόσο στην ενίσχυση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, τα νέα projects, όσο και στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την εδραίωση της Desserta Hellas ως εμπορικό HUB Ν.Α. Ευρώπης για τη Berglandmilch eGen.

   Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Desserta Hellas και η ευρύτερη οικογένεια της Berglandmilch καλωσορίζουν τον Γιάννη Καλύβα, η βαθιά γνώση και εμπειρία του οποίου θα συνδράμει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον κλάδο των γαλακτοκομικών.

   Με έδρα στην ύπαιθρο των ‘Αλπεων, η Berglandmilch eGen είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της Αυστρίας και αποτελεί τον συνεταιρισμό 11.000 οικογενειών, κτηνοτρόφων. Με κύκλο εργασιών 1 δισ. ευρώ το 2020 και 1.500 εργαζόμενους, η Berglandmilch επεξεργάζεται ετησίως 1,3 δισ. κιλά γάλακτος για να παράγει και να προσφέρει στην αγορά της Αυστρίας και της Ευρώπης προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

  Η Desserta Hellas ΑΕ αποτελεί τη θυγατρική της Berglandmilch με έδρα την Αθήνα για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων χωρών των Βαλκανίων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα