Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
14.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas

ΑρχικήΝέαΓαλακτοβιομηχανία: O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas
spot_img

cibum team


Ο Γιάννης Καλύβας ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή και την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Desserta Hellas ΑΕ, θυγατρικής της Berglandmilch eGen.

   Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Γιάννης Καλύβας θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας, εστιάζοντας τόσο στην ενίσχυση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, τα νέα projects, όσο και στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την εδραίωση της Desserta Hellas ως εμπορικό HUB Ν.Α. Ευρώπης για τη Berglandmilch eGen.

   Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Desserta Hellas και η ευρύτερη οικογένεια της Berglandmilch καλωσορίζουν τον Γιάννη Καλύβα, η βαθιά γνώση και εμπειρία του οποίου θα συνδράμει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον κλάδο των γαλακτοκομικών.

   Με έδρα στην ύπαιθρο των ‘Αλπεων, η Berglandmilch eGen είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της Αυστρίας και αποτελεί τον συνεταιρισμό 11.000 οικογενειών, κτηνοτρόφων. Με κύκλο εργασιών 1 δισ. ευρώ το 2020 και 1.500 εργαζόμενους, η Berglandmilch επεξεργάζεται ετησίως 1,3 δισ. κιλά γάλακτος για να παράγει και να προσφέρει στην αγορά της Αυστρίας και της Ευρώπης προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

  Η Desserta Hellas ΑΕ αποτελεί τη θυγατρική της Berglandmilch με έδρα την Αθήνα για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων χωρών των Βαλκανίων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ρεκόρ μαζικών τροφικών δηλητηριάσεων των τελευταίων 40 ετών στη Γαλλία – Το 45% σημειώθηκαν σε εστιατόρια!

2.000 μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις στη Γαλλία το 2022 - "Σάρωσε" η σαλμονέλα σε αυγά.

Για πρώτη φορά εντοπίζεται τοξικότητα σε κοινό πρόσθετο τροφίμων

Το πρόσθετο τροφίμων E551 μπορεί να προκαλέσει κοιλιοκάκη!

Προειδοποίηση ασφάλειας: Τα παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πρέπει να τρώνε συκώτι

Οι Αρχές της Νορβηγίας εξέδωσαν προειδοποίηση για την κατανάλωση συκωτιού.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα