Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022
31.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H Σ. Ζεϊτουγιάν – «Palirria», στο cibum: Η Ασφάλεια τροφίμων, είναι φιλοσοφία και δέσμευση.

ΑρχικήΝέαH Σ. Ζεϊτουγιάν - «Palirria», στο cibum: Η Ασφάλεια τροφίμων, είναι φιλοσοφία και δέσμευση.
spot_img

Η δήλωση της Head of Quality Assurance & Quality Control της «Palirria» Σοφίας Ζεϊτουγιάν, στο cibum για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. “Το θέμα της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων είναι πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος της εταιρείας Palirria»
.


   Η εταιρεία «Palirria» παράγει για περισσότερο από 60 χρόνια υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εξαγωγής έτοιμων γευμάτων και τον Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει πολλαπλά βραβεία γεύσης και ποιότητας από διεθνείς οργανισμούς.

Έχοντας στο επίκεντρό την ποιότητα και τη γεύση έχουμε δημιουργήσει και προσφέρουμε σε καταναλωτές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο,  μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένων από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.

Για την Palirria το θέμα της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων της είναι πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος. Προκειμένου να τα εξασφαλίσουμε , ακολουθούμε σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και διανομής των προϊόντων μια σειρά από αυστηρούς ελέγχους και εφαρμόζουμε διάφορα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας. H εταιρεία Palirria ήταν από τις πρώτες εταιρείες που εφάρμοσαν τα Διεθνή Πρότυπα ISO και συγκεκριμένα από το 1994 εφάρμοσε το ISO 9000 και από το 1998 τις βασικές αρχές του HACCP – ISO 22000. Από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να τα εφαρμόζει ακολουθώντας όλες τις αναθεωρήσεις τους , ενώ έχει συμπεριλάβει και άλλα διεθνή πρότυπα όπως BRC & IFS,  πρόσφατα το NON GMO & Vegan Certification καθώς και διάφορα πρότυπα ποιότητας των πελατών μας από το εξωτερικό.

Η εφαρμογή των προτύπων αποτελεί καθημερινότητα όλων των εργαζόμενων και αναπόσπαστο κομμάτι των παραγωγικών μονάδων μας. Φυσικά πάντα προσπαθούμε να είμαστε ενημερωμένοι και να προβαίνουμε σε άμεση υιοθέτηση και νέων διαδικασιών και μεθόδων ελέγχου με σκοπό την πρόληψη και την Ασφάλεια τροφίμων. Αυτό συνέβη και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όπου χρειάστηκε να αυστηροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες και τα μέτρα που τηρούμε κι αυτό εξ αιτίας της πανδημίας COVID-19. Για να μπορούν να είναι ενημερωμένοι οι άνθρωποί μας παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις μέσα από το digital περιβάλλον καθώς και μέσα από σεμινάρια .

Θα λέγαμε λοιπόν ότι η Ασφάλεια τροφίμων για την Palirria δεν είναι απλά μια πολιτική, είναι φιλοσοφία, δέσμευση και βασικό στοιχείο του DNA της. Όλοι εμείς οι άνθρωποι της εταιρίας την έχουμε στο επίκεντρο της καθημερινότητάς μας και νιώθουμε πολύ περήφανοι που καταφέρνουμε να παράγουμε και να διατεθούμε σε όλο τον κόσμο, ασφαλή προϊόντα.

Τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας που επιτυγχάνονται μέσα από αυτήν την ολιστική προσέγγιση δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να χτίζει διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και τα προϊόντα της καταφέρνουν να ξεχωρίζουν και να επιλέγονται από πλήθος καταναλωτών στην παγκόσμια αγορά. 

Παλίρροια

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία

Βιώσιμη διαχείριση στην ελληνική αλυσίδα βιομηχανίας τροφίμων – Μελέτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Οι κρίσιμοι παράγοντες, των πρακτικών και των επιδόσεων της βιώσιμης διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού (SSCM) στην Ελλάδα
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα