Δευτέρα, 24 Μαρτίου, 2025
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H βιομηχανία fast food κάνει δυναμικό comeback με νέα προϊόντα μετά την πανδημία

ΑρχικήΝέαH βιομηχανία fast food κάνει δυναμικό comeback με νέα προϊόντα μετά την πανδημία
spot_img

cibum team

Μετά από πολλούς δύσκολους μήνες, λόγω της πανδημίας, το 2020 και το 2021, η βιομηχανία του fast food επιστρέφει δυναμικά.

Τα μενού σε πολλές γνωστές εταιρείες συρρικνώθηκαν κατά τη διάρκεια των lockdown, καθώς οι γνωστές αλυσίδες προσπάθησαν να διατηρήσουν τις υπηρεσίες τους στα βασικά λόγω (και) των προβλημάτων με τους ανεφοδιασμούς και τις πρώτες ύλες.

- Advertisement -

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η βιομηχανία επιστρέφει στην κανονική της κατάσταση, καθώς οι περισσότερες από τις μεγάλες αλυσίδες εισήγαγαν νέα προϊόντα στα μενού τους τους τελευταίους μήνες.

Τα McDonald’s μόλις κυκλοφόρησαν ένα ντόνατ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το Popeyes κυκλοφόρησε nuggets, το Subway αναθεώρησε σχεδόν ολόκληρο το μενού του και το Taco Bell έφερε πίσω το τραγανό taco σάντουιτς κοτόπουλου.

«Επιστρέψαμε σε μια φάση όπου τα μενού αρχίζουν να μεγαλώνουν», δήλωσε ο Mark Kalinowski, Διευθύνων Σύμβουλος της Kalinowski Equity Research στο Insider.

Οι επιχειρήσεις ανοίγουν ξανά και επανέρχονται στο φυσιολογικό, αν και τα μενού ενδέχεται να μην είναι τόσο εκτεταμένα ακόμη, όσο ήταν πριν από το χτύπημα του COVID-19.

Σημειώνεται πως τα μενού πολλών αλυσίδων fast food συρρικνώθηκαν απότομα το 2020.

Χαρακτηριστικά, το Taco Bell έκοψε περισσότερα από δώδεκα προϊόντα το 2020, συμπεριλαμβανομένων μερικών πολύ αγαπημένων, όπως το burrito επτά στρώσεων, πατάτες και μεξικάνικη πίτσα.

Και η McDonald’s έκανε μια παρόμοια κίνηση το 2020, κυκλοφορώντας ένα περιορισμένο μενού που περιελάμβανε μόνο τα προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις όπως Big Mac, πατάτες και McMuffins. Επίσης, σταμάτησε να σερβίρει πρωινό όλη μέρα, το οποίο ακόμα δεν έχει επιστρέψει σε όλα τα καταστήματα.

Με πληροφορίες από businessinsider.com

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αλουμίνιο στις σοκολάτες: Μέγιστο αποδεκτό όριο και πιθανοί κίνδυνοι

Γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της FASFC για το ανώτατο αποδεκτό όριο παρουσίας αλουμινίου σε σκόνη κακάο και σε σοκολάτα και σε προϊόντα σοκολάτας.

Ενεργειακά ποτά: Συμπεράσματα έρευνας για τις επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα των εφήβων

Συλλογή δεδομένων από 5.000 εφήβους για την κατανάλωση ενεργειακών ποτών και τις επιπτώσεις της στην υγεία

Στο νοσοκομείο 38χρονος από το Αγρίνιο – Κατάπιε αγκίστρι που ήταν μέσα σε χταπόδι

Το cibum έχει επανειλημμένα τονίσει τον σοβαρό κίνδυνο από τα αγκίστρια που παραμένουν μέσα σε θαλασσινά
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα