Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η burger King στις ΗΠΑ αφαιρεί από τα μενού 120 τεχνητά συστατικά

ΑρχικήΝέαΗ burger King στις ΗΠΑ αφαιρεί από τα μενού 120 τεχνητά συστατικά
spot_img

cibum team

Η αλυσίδα Burger King, απαγόρευσε οριστικά 120 τεχνητά συστατικά από το μενού των τροφίμων που προσφέρει και όπως χαρακτηριστικά λέει δεν υπάρχει πλέον κανένας συμβιβασμός σε αυτό το θέμα.Νόστιμο φαγητό με υγιεινά και ποιοτικά υλικά είναι το νέο Moto της αλυσίδας.

 «Γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες των φιλοξενούμενων μας αλλάζουν και θέλουν να κάνουν επιλογές για τις οποίες αισθάνονται καλά», δήλωσε η Ellie Doty, Chief Marketing Officer, Burger King North America. «Απαγορεύοντας αυτά τα 120 συστατικά από το φαγητό μας, προσφέρουμε στους επισκέπτες μια εύκολη επιλογή – νόστιμο φαγητό φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεχής δέσμευσή μας για αληθινό φαγητό δεν θα προσφέρει στους επισκέπτες μόνο το φαγητό που ψάχνουν, αλλά και θα θέσει ένα πρότυπο για τη βιομηχανία συνολικά. “

 Η burger King μαζί με τα συστατικά αλλάζει και τα ονόματα στα πιάτα της έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την στροφή σε πιο υγιεινά τρόφιμα.

 Σχετικά με την BURGER KING

 Ιδρύθηκε το 1954, και είναι μια παγκόσμια αλυσίδα χάμπουργκερ γρήγορου φαγητού. Η αλυσίδα έχει εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, 15.243 καταστήματα σε 100 χώρες και κάθε μέρα, περισσότεροι από 11 εκατομμύρια επισκέπτες επισκέπτονται τα εστιατόρια Burger King σε όλο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ φουντ χάμπουργκερ στον κόσμο. Σχεδόν το 100 τοις εκατό των εστιατορίων Burger King ανήκουν και λειτουργούν από ανεξάρτητους franchisees, πολλοί από αυτούς είναι οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα