Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
19.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η burger King στις ΗΠΑ αφαιρεί από τα μενού 120 τεχνητά συστατικά

ΑρχικήΝέαΗ burger King στις ΗΠΑ αφαιρεί από τα μενού 120 τεχνητά συστατικά
spot_img

cibum team

Η αλυσίδα Burger King, απαγόρευσε οριστικά 120 τεχνητά συστατικά από το μενού των τροφίμων που προσφέρει και όπως χαρακτηριστικά λέει δεν υπάρχει πλέον κανένας συμβιβασμός σε αυτό το θέμα.Νόστιμο φαγητό με υγιεινά και ποιοτικά υλικά είναι το νέο Moto της αλυσίδας.

 «Γνωρίζουμε ότι οι προσδοκίες των φιλοξενούμενων μας αλλάζουν και θέλουν να κάνουν επιλογές για τις οποίες αισθάνονται καλά», δήλωσε η Ellie Doty, Chief Marketing Officer, Burger King North America. «Απαγορεύοντας αυτά τα 120 συστατικά από το φαγητό μας, προσφέρουμε στους επισκέπτες μια εύκολη επιλογή – νόστιμο φαγητό φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεχής δέσμευσή μας για αληθινό φαγητό δεν θα προσφέρει στους επισκέπτες μόνο το φαγητό που ψάχνουν, αλλά και θα θέσει ένα πρότυπο για τη βιομηχανία συνολικά. “

- Advertisement -

 Η burger King μαζί με τα συστατικά αλλάζει και τα ονόματα στα πιάτα της έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την στροφή σε πιο υγιεινά τρόφιμα.

 Σχετικά με την BURGER KING

 Ιδρύθηκε το 1954, και είναι μια παγκόσμια αλυσίδα χάμπουργκερ γρήγορου φαγητού. Η αλυσίδα έχει εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, 15.243 καταστήματα σε 100 χώρες και κάθε μέρα, περισσότεροι από 11 εκατομμύρια επισκέπτες επισκέπτονται τα εστιατόρια Burger King σε όλο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ φουντ χάμπουργκερ στον κόσμο. Σχεδόν το 100 τοις εκατό των εστιατορίων Burger King ανήκουν και λειτουργούν από ανεξάρτητους franchisees, πολλοί από αυτούς είναι οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής και βασικό συστατικό σε ενεργειακά ποτά ενοχοποιείται για λευχαιμία – Νέα μελέτη

Ένα αμινοξύ που παράγεται από τον οργανισμό, υπάρχει σε πολλά τρόφιμα αλλά πωλείται και σε μορφή συμπληρωμάτων, φαίνεται σύμφωνα με νέα μελέτη, πως κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό

Η Απόφαση του ΥΠΑΑΤ για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων στην ασφάλεια τροφίμων

Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα στην Ευρώπη: Στη δημοσιότητα η έκθεση της EFSA – Αναλύσεις 13.246 τυχαίων δειγμάτων

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα