Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Επαγγελματική πιστοποίηση των Γεωπόνων στο επίκεντρο συνάντησης του ΥπΑΑΤ με το προεδρείο του ΓΕΩΤΕΕ

ΑρχικήΝέαΗ Επαγγελματική πιστοποίηση των Γεωπόνων στο επίκεντρο συνάντησης του ΥπΑΑΤ με το προεδρείο του ΓΕΩΤΕΕ
spot_img

Λ. Αυγενάκης: Η τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση των γεωτεχνικών δίνει στα ελληνικά προϊόντα προστιθέμενη αξία.

Η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) με σκοπό τη διεύρυνση και προώθηση της επιστημονικής γνώσης στον πρωτογενή τομέα συζητήθηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης με το Προεδρείο του Επιμελητηρίου.

Παράλληλα, οι δυο πλευρές συνομίλησαν για τους τρόπους επίλυσης των θεμάτων του κλάδου που αφορούν το πλαίσιο λειτουργίας του Επιμελητηρίου αλλά και τη σχέση των μελών του με την εκπαιδευτική κοινότητα και την επαγγελματική τους πιστοποίηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι το ΥΠΑΑΤ «θα σταθεί αρωγός για το ΓΕΩΤΕ.Ε.Ε όχι μόνο για την επίλυση των προβλημάτων του, αλλά και να ενισχυθούν οι προοπτικές του κλάδου και οι δυνατότητες συμβολής του στην προσπάθεια να καταστεί ο πρωτογενής τομέας βασικός πυλώνας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπογράμμισε ότι η τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση των γεωτεχνικών βοηθάει τα προϊόντα μας να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Μενέλαος Γαρδικιώτης, καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Νικόλαος Μπόκαρης, Βασιλική Ζαφειρόπουλου, Ρήγας Γιοβαννόπουλος και Γεώργιος Κυριάκης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο