Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη FoodExpo Digital 2021

ΑρχικήΝέαΗ βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη FoodExpo Digital 2021
spot_img

cibum team

   Στη FoodExpo συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2021.

Στο πλαίσιο της FoodExpo 2021, στην οποία οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε εγχώριους και διεθνείς food traders, η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα παρουσιάσει την ευρεία ποικιλία των προϊόντων της καθώς και πιο πρόσφατα λανσαρίσματα, όπως τα ανανεωμένα ζυμαρικά γρήγορου βρασμού Espressi, τα βραβευμένα βιολογικά Cous Cous χωρίς γλουτένη, τα πρωτοποριακά βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό artesian pasta straws και τα βιολογικά παιδικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ που μόλις έφτασαν στην αγορά των ΗΠΑ.

Παράλληλα, στελέχη από το τμήμα πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού της βιομηχανίας ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα είναι συνδεδεμένα ώστε να συναντήσουν και να συνομιλήσουν διαδικτυακά με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ διευρύνει συνεχώς το εξαγωγικό της αποτύπωμα μέσα από τη συμμετοχή της σε σημαντικές εκθέσεις, όπως η FoodExpo, που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την απευθείας σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών.


Δείτε:

Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί; 

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μείγματος χοιρινού λόγω σαλμονέλας  

Ασφάλεια τροφίμων: Η επίδραση της πανδημίας στις διαδικασίες ελέγχου 

Δώδεκα τροφικές δηλητηριάσεις από κατανάλωση τόνου στην Ιταλία 

ΗΠΑ: Ανάκληση σνακ «Ελληνικό γιαούρτι με φράουλα» λόγω μεταλλικών θραυσμάτων 

Food Fraud: 80 τόνοι τόνου κατασχέθηκαν στο Βέλγιο 

Εστίαση: 4 συλλήψεις και «λουκέτο» σε δύο επιχειρήσεις για παράβαση των μέτρων. 108.150€ πρόστιμα 

Απίστευτο: Για ένα δολάριο πουλήθηκε η πατέντα της Iνσουλίνης 

Τα 8 εντυπωσιακά οφέλη του χυμού καρότο 

Πανελλαδικές: Ποιο είναι το κατάλληλο πρωινό την ημέρα της εξέτασης; Μπορεί το φαγητό να βελτιώσει την βαθμολογία; 

Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ανοίγει την «πόρτα» σε μακροπρόθεσμα προβλήματα

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πετυχημένο branding 

Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!  

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα