Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΗΠΑ: Φοιτητής πεθαίνει από αλλεργία σε γεύμα της καφετέριας του πανεπιστημίου

ΑρχικήΝέαΗΠΑ: Φοιτητής πεθαίνει από αλλεργία σε γεύμα της καφετέριας του πανεπιστημίου
spot_img

Ο φοιτητής είχε σοβαρή αλλεργία στα ψάρια. Πέθανε μόλις 3 μέρες μετά την άφιξή του στην πανεπιστημιούπολη.

Μήνυση ενάντια στο αμερικανικό κολέγιο Trinity International University καταθέτει η οικογένεια ενός πρωτοετή ποδοσφαιριστή, ο οποίο πέθανε από αλλεργική αντίδραση σε φαγητό που σέρβιρε η καφετέρια του πανεπιστημίου.  

Ο άτυχος φοιτητής, με το όνομα Έιβερι Γκίλμπερτ πέθανε τον περασμένο Αύγουστο , μόλις τρεις μέρες μετά την άφιξή του στην πανεπιστημιούπολη. Ο νεαρός είχε σοβαρή αλλεργία στα ψάρια.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια, το πανεπιστήμιο δεν έδινε προσοχή σε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις, καθώς επέτρεπαν την μίξη ψαριού με κοτόπουλο, σερβίροντάς το στους φοιτητές χωρίς καμία ενημέρωση.

«Ένας νεαρός άνδρας που ήταν αθλητής φοιτητής έχασε τη ζωή του, επειδή νόμιζε πως αυτό που έφαγε ήταν ένα χωρίς αλλεργιογόνα, ασφαλές γεύμα από την τραπεζαρία του πανεπιστημίου του», είπε ο Μάθιου Σιμς, δικηγόρος της οικογένειας του Γκίλμπερτ, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό μέσο ABC News.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.

Νοθευμένο Μέλι: Η Ευρώπη έχει πλημμυρίσει από μέλι με βάση το σιρόπι!

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης στα τρόφιμα, 1 στα 2 μέλια που εισάγονται στην ΕΕ είναι νοθευμένα και σχεδόν όλα τα μέλια από Τουρκία!

Καινοτομία: Φορητός αισθητήρας σταδιακής αλλοίωσης τροφίμων που αλλάζει χρώμα

Ο ανιχνευτής αλλάζει χρώμα από μπλε σε κόκκινο κατά την έκθεση σε βιογενείς αμίνες από τρόφιμα σε συνθήκες αποθήκευσης.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα