Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Ήρθαν τα βρώσιμα κουτάλια με στόχο να μειώσουν το πλαστικό αποτύπωμα

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία: Ήρθαν τα βρώσιμα κουτάλια με στόχο να μειώσουν το πλαστικό αποτύπωμα
spot_img

cibum team

Το Eco-friendly incrEDIBLE Eats έχει ως αποστολή να μειώσει τον αριθμό των πλαστικών στον κόσμο. Τα βρώσιμα κουτάλια της εταιρείας αναπτύχθηκαν ως εναλλακτική λύση έναντι των πλαστικών, με το πρόσθετο όφελος να είναι βρώσιμα.

Τα μαχαροπίρουνα έχουν ελαφριά γεύση μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με ζεστά όσο και με κρύα φαγητά, όπως σούπα, γιαούρτι, παγωτό, πλιγούρι βρώμης, δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, στιφάδο και άλλα. Είναι ικανά να αντέξουν τη χρήση με ζεστά ή παγωμένα τρόφιμα για 30 λεπτά πριν μαλακώσουν και είναι φτιαγμένα από μη γενετικά τροποποιημένο σιτάρι, καλαμπόκι, βρώμη, καστανό ρύζι και ρεβίθια.

Τα κουτάλια vegan χωρίς γαλακτοκομικά, διατίθενται σε τέσσερις γλυκές και αλμυρές γεύσεις:  Σοκολάτα , Βανίλια ,  Ρίγανη Τσίλι και Μαύρη Πιπεριά . Εκτός από τα αρχικά συστατικά, τα κουτάλια έχουν και άλλα συστατικά που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τις μοναδικές γεύσεις. Για παράδειγμα, το βρώσιμο κουτάλι με γεύση σοκολάτα έχει επιπλέον συστατικά όπως κακάο, ζάχαρη, μαλτοδεξτρίνη, κόμμι γκουάρ, αιθυλική βανιλίνη και σορβιτόλη. Ανεξάρτητα από τη γεύση, κάθε κουτάλι είναι απόλυτα φυσικό, μη ΓΤΟ και vegan. Κάθε κουτάλι τυλίγεται ξεχωριστά.

Τα βρώσιμα κουτάλια πωλούνται στο διαδίκτυο στο amazingspoon.com και στο Amazon για 11,99 $ ανά κουτί 20 μεγάλων κουταλιών ή 30 μικρών κουταλιών.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα