ΑρχικήΝέαΠαλίρροια: O Γρηγόρης Σκλήκας, νέος διευθύνων σύμβουλος

Παλίρροια: O Γρηγόρης Σκλήκας, νέος διευθύνων σύμβουλος

cibum team

Ο Γρηγόρης Σκλήκας, αναλαμβάνει από σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου (CEO) στην ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Παλίρροια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, με θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικές εταιρείες ηγέτιδες στα γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ροφήματα, παγωτά.

- Advertisement -

Πιο πρόσφατα ήταν CEO Europe ARYZTA με έδρα το Δουβλίνο, η Aryzta ηγείται στον τομέα των κατεψυγμένων αρτοπαρασκευασμάτων. Προηγουμένως, εργάστηκε 11 χρόνια για τη Royal FrieslandCampina, παγκόσμιο ηγέτη στα γαλακτοκομικά, όπου διετέλεσε Chief Operating Officer EMEA με έδρα την Ολλανδία. Υπήρξε επίσης Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης & Ρωσίας για την ίδια εταιρεία και νωρίτερα Διευθύνων Σύμβουλος Friesland Campina Hellas. Πέρασε 14 χρόνια στην Unilever κατέχοντας πιο πρόσφατα θέσεις Γενικής Διεύθυνσης Algida Ελλάδα και προηγουμένως θέσεις περιφερειακού εμπορικού διευθυντή στις Αραβικές χώρες, με έδρα την Jeddah και Dubai.

Ο πρόεδρος της Παλίρροια, Κώστας Σουλιώτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάχθηκε στην οικογένεια της Παλίρροια ο Γρηγόρης. Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία και γνώση στην αγορά τροφίμων, που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.