Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παλίρροια: O Γρηγόρης Σκλήκας, νέος διευθύνων σύμβουλος

ΑρχικήΝέαΠαλίρροια: O Γρηγόρης Σκλήκας, νέος διευθύνων σύμβουλος
spot_img

cibum team

Ο Γρηγόρης Σκλήκας, αναλαμβάνει από σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2021, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου (CEO) στην ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Παλίρροια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, με θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικές εταιρείες ηγέτιδες στα γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ροφήματα, παγωτά.

Πιο πρόσφατα ήταν CEO Europe ARYZTA με έδρα το Δουβλίνο, η Aryzta ηγείται στον τομέα των κατεψυγμένων αρτοπαρασκευασμάτων. Προηγουμένως, εργάστηκε 11 χρόνια για τη Royal FrieslandCampina, παγκόσμιο ηγέτη στα γαλακτοκομικά, όπου διετέλεσε Chief Operating Officer EMEA με έδρα την Ολλανδία. Υπήρξε επίσης Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης & Ρωσίας για την ίδια εταιρεία και νωρίτερα Διευθύνων Σύμβουλος Friesland Campina Hellas. Πέρασε 14 χρόνια στην Unilever κατέχοντας πιο πρόσφατα θέσεις Γενικής Διεύθυνσης Algida Ελλάδα και προηγουμένως θέσεις περιφερειακού εμπορικού διευθυντή στις Αραβικές χώρες, με έδρα την Jeddah και Dubai.

Ο πρόεδρος της Παλίρροια, Κώστας Σουλιώτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάχθηκε στην οικογένεια της Παλίρροια ο Γρηγόρης. Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία και γνώση στην αγορά τροφίμων, που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας μας».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα