Η πιο “καυτή” νέα τάση γάλακτος.
Ξέρουμε και αγαπάμε τα υποκατάστατα γάλακτος που προτιμώνται όχι μόνο από τους Vegan, αλλά και από όλους όσοι θέλουν να αποφύγουν τη λακτόζη, είτε νηστεύουν, είτε είναι υπέρ του animal welfare, δεν το προτιμούν ή έχουν κάποια αλλεργία ή δυσανεξία. Πολλοί οι λόγοι λοιπόν κατανάλωσης φυτικού γάλακτος, εξού και η μεγάλη ποικιλία τους: Γάλα βρώμης, γάλα καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας, κάνναβης, ακόμα και γάλα κάσιους και macademia κυκλοφορεί.
Το επόμενο γάλα που σύμφωνα με την παραγωγό εταιρεία Lee Kum Kee USA, αναμένεται να «σπάσει ταμεία» είναι το γάλα από πιπεριές! Η Lee Kum Kee USA , κορυφαίος κατασκευαστής αυθεντικών ασιατικών σαλτσών και καρυκευμάτων, λανσάρει το γάλα Sriracha. Πριν να γίνει … γάλα το Srirachsa ήταν ένα είδος καυτερής σάλτσας τσίλι που χρησιμοποιείται συχνά ως ντιπ.
Η εταιρεία είδε μία «ευκαιρία» στην αγορά φυτικού γάλακτος και διευρύνει την κατηγορία προϊόντος της με το γάλα που όπως ισχυρίζεται μπορεί να ικανοποιήσει όσους αγαπούν τις καυτερές σάλτσες αλλά θέλουν και ένα «βολικό» ρόφημα».
Το νέο Sriracha Milk αξιοποιεί την 135χρονη κληρονομιά της εταιρείας, τη μαγειρική τεχνογνωσία και την αυθεντική γεύση σε σάλτσες με γεύση τσίλι και sriracha.
Το γάλα Lee Kum Kee Sriracha (MSRP: 4,39 $ ), είναι φτιαγμένο με μείγμα πάστας πιπεριάς τσίλι, ξύδι, σκόρδο, ζάχαρη, αλάτι και 1% γάλα χαμηλών λιπαρών. « Αυτό το ισορροπημένο και αρωματικό ρόφημα θα κάνει τις γεύσεις σας να σας ευχαριστήσουν και θα αφήσει τα μάτια σας να δακρύζουν λιγότερο με τις απροσδόκητες δροσιστικές του ιδιότητες» λέει η εταιρεία.