Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
22.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Μπύρα χωρίς αλκοόλ με γεύση φρούτων

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΚαινοτομία: Μπύρα χωρίς αλκοόλ με γεύση φρούτων
spot_img

Μια από τις πρώτες μπύρες χωρίς αλκοόλ στην κατηγορία των φρούτων…

Η Labatt Blue Light παρουσίασε πρόσφατα την αναζωογονητική φρουτώδη εκδοχή της στη μη αλκοολούχα μπύρα, τη Labatt Blue Light Non-Alc Strawberry Acai. Με 75 θερμίδες, αυτή η μη αλκοολούχα μπύρα ξεχωρίζει με λαμπερές νότες φράουλας και του δημοφιλούς ακάι. Καθώς η επιλογή των μη αλκοολούχων προϊόντων διευρύνεται, η Labatt φέρνει μια από τις πρώτες μπύρες χωρίς αλκοόλ στην κατηγορία των φρούτων.

- Advertisement -

«Το νέο Labatt Blue Light Non-Alc Strawberry Acai προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ταρακουνήσετε το τμήμα της μη αλκοολικής μπύρας», δήλωσε η Inga Grote-Ebbs , διευθύντρια μάρκας Labatt USA . «Οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να απολαύσουν μια ελαφριά και δροσιστική φρουτώδη, μη αλκοολούχα μπύρα, την τέλεια εναλλακτική για γιορτές και διασκέδαση».

Σύμφωνα με μια διαδικτυακή έρευνα που διεξήχθη από το The Harris Poll για λογαριασμό του Ινστιτούτου Μπύρας, πάνω από το 50% των καταναλωτών ηλικίας 21-34 ετών έκαναν διαλείμματα από την κατανάλωση αλκοόλ σε σύγκριση με το 35% όλων των καταναλωτών. 

«Οι Millennials και οι καταναλωτές 21+ Gen Z οδηγούν την επικρατούσα αποδοχή της μη αλκοολούχου μπύρας, καθώς και τάσεις όπως το Dry January», δήλωσε η Grote-Ebbs. “Καθώς η συνειδητή κατανάλωση συνεχίζεται, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να απέχουν από το αλκοόλ όλοι μαζί, ενώ άλλοι ανταλλάσσουν ποτά κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η παρασκευή δροσιστικής, εξαιρετικής μη αλκοολικής μπύρας κρατά τη Labatt στο παιχνίδι.”

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μετανάστευση καρκινογόνων χημικών από τις κάψουλες εσπρέσο – Ευρήματα επιστημονικής μέτρησης

Πόσο επικίνδυνες είναι οι κάψουλες καφέ για απελευθέρωση στον παρασκευασμένο καφέ, χημικών ουσιών που υπάρχουν στη συσκευασία της κάψουλας

Μελέτη ΣΟΚ: Αυτά είναι τα δημοφιλή ποτά που μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρο καρκίνο του στόματος

Τα ευρήματα της μελέτης μπορεί να εξηγούν την ανεξήγητη αύξηση των καρκίνων του στόματος, ειδικά μεταξύ των γυναικών, που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα