ΑρχικήΟικιακάΑνακαλούνται ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών της Shein - Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας

Ανακαλούνται ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών της Shein – Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας

3 λεπτά ανάγνωσης

Πλήρης περιγραφή του προϊόντος για να δείτε αν το έχετε αγοράσει

Ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών, τις ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών ανακαλεί η Shein καθώς δε διαθέτει προστασία σε περίπτωση που πέσει στο νερό. Ως αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για τους καταναλωτές.

- Advertisement -

Η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων CPSC έχει καθορίσει ότι τα πιστολάκια μαλλιών που δεν είναι εξοπλισμένα με την ενσωματωμένη προστασία δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην αγορά.

Η ηλεκτρική βούρτσα, κατασκευής Κίνας, πωλήθηκε αποκλειστικά διαδικτυακά στο SHEIN.com από τον Ιούλιο του 2024 έως τον Οκτώβριο του 2024.

- Advertisement -

Είναι γκρι και μωβ και η επωνυμία «Teckwe» είναι τυπωμένη στη λαβή. Οι βούρτσες στεγνωτήρα μαλλιών έχουν πέντε εναλλάξιμες κεφαλές που χρησιμοποιούνται για ίσιωμα και styling.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ανάκλησης, οι καταναλωτές θα πρέπει να αποσυνδέσουν αμέσως την συσκευή από πρίζα και να σταματήσουν να την χρησιμοποιούν. Μπορούν να επικοινωνήσουν με τη SHEIN για να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Με την παραλαβή της φωτογραφίας, η SHEIN θα εκδώσει στον πελάτη πλήρη επιστροφή χρημάτων. Η Shein δεσμεύεται να επικοινωνήσει απευθείας με όλους τους αγοραστές.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.