Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2025
25.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Βιβλίο: Qualitative Analysis of Food Products

ΑρχικήΝέαΝέο Βιβλίο: Qualitative Analysis of Food Products
spot_img

Qualitative control and analysis of food products is a requirement for food industries, both in terms of quality assurance and food safety management systems. Analysis of foods is continuously requiring the development of more robust, efficient, sensitive, and cost-effective analytical methodologies to guarantee the safety, quality, authenticity, and traceability of foods in compliance with legislation and consumers’demands.

Different analyses include microbiological and chemical analyses, from simple to complex, from old to modern technologies. Hence, fundamental and/or state-of-the-art methods of the development, optimization, and practical implementation in routine laboratories, and validation of these methods for the monitoring of food safety and quality, are employed. Methodologies for food microbial contaminants, food chemistry and toxicology, food quality, food authenticity, and food traceability have been presented and discussed in this Special Issue.

Theodoros Varzakas Editor

see more details about this book here.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το γιαούρτι “νέας τεχνολογίας” που αναμένεται να κατακτήσει την αγορά τα επόμενα χρόνια

Νέα έρευνα από το DTU στη Δανία θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία τροφίμων παρασκευάζει γιαούρτι αυξάνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής

Εκπληκτικό εύρημα: Ποια αναψυκτικά έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά… και δεν είναι αυτά, σε πλαστικά μπουκάλια!

100 μικροπλαστικά σωματίδια ανά λίτρο βρήκαν ερευνητές της ANSES, σε γυάλινα μπουκάλια cola, λεμονάδας, τσαγιού και μπύρας, αριθμός 50 φορές υψηλότερος από τα πλαστικά μπουκάλια

Ευρωπαϊκός συναγερμός για το μολυσμένο φυστικοβούτυρο – 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα, 4 παιδιά με σηψαιμία

Το μολυσμένο προϊόν διακινήθηκε σε 10 ευρωπαϊκές χώρες – Στο νοσοκομείο δεκάδες παιδιά
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα