Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«ΝΗΣΟΣ PURE LAGER»: Η πρώτη μπύρα σε κουτάκι από τη «ΝΗΣΟΣ»

ΑρχικήΝέα«ΝΗΣΟΣ PURE LAGER»: Η πρώτη μπύρα σε κουτάκι από τη «ΝΗΣΟΣ»
spot_img

cibum team

 

 Η «ΝΗΣΟΣ» είναι η Ελληνική μικροζυθοποιία με την μεγαλύτερη εμπειρία στις ποιοτικές μπύρες τύπου LAGER και έχει κατακτήσει τις περισσότερες και σημαντικότερες διεθνείς διακρίσεις σε αυτόν τύπο μπύρας.

Τη γνώση αυτή αξιοποίησε και δημιούργησε μια μπύρα κυριολεκτικά «PURE LAGER». Αγνή, υψηλής ποιότητας, διαυγής, φωτεινή, ελαφρά αρωματική και όχι πικρή. Η «ΝΗΣΟΣ PURE LAGER» ζυθοποιείται με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία, αποκλειστικά από βύνες κριθαριού και φυσικό λυκίσκο της κλασσικής, «ευγενούς», όπως αποκαλείται, Ευρωπαϊκής ποικιλίας SAAZ. Δεν περιέχει κανένα πρόσθετο!

Η ψυχρή της ζύμωση δημιουργεί μία γευστικά καθαρή βάση που αναδεικνύει τα αρώματα του κριθαριού και του φυσικού λυκίσκου. Μία «European-Style Lager», πολύ ευκολόπιοτη, ιδανική για παρέα, για τις διακοπές, για στιγμές χαράς και χαλάρωσης, μέρα ή νύχτα. Συνοδεύει και αναδεικνύει μοναδικά δροσερές καλοκαιρινές συνταγές, μαμαδίστικα πιάτα αλλά και έθνικ και street επιλογές.

Εμφάνιση: Λαμπερή, διαυγής, χρυσό χρώμα και λευκός αφρός. Εξαιρετικός αφρός με διάρκεια και «δαντέλα» στο ποτήρι. Κανονική περιεκτικότητα ανθρακικού ανάλογη του είδους της μπύρας.

Άρωμα: Μύτη με καθαρή βύνη και απαλές αρωματικές νότες, μπαχαρικών και βοτάνων.

Γεύση και Σώμα: Σώμα ελαφρύ, απαλή και φρέσκια αίσθηση στο στόμα. Κανονική ανθράκωση στον ουρανίσκο. Φρεσκάδα στην επίγευση. Σωστά ισορροπημένη. Πολύ ευκολόπιοτη.   

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελέτη: Τα δοχεία με μπαχαρικά οι βασικοί “ένοχοι” για την παρουσία παθογόνων στις οικιακές κουζίνες

Για πρώτη φορά εξετάστηκαν τα βαζάκια με μπαχαρικά όσον αφορά τη διασταυρούμενη μόλυνση - Μεταφέρουν περισσότερα παθογόνα και μικροοργανισμούς από οποιοδήποτε άλλο οικιακό εξοπλισμό!

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα