Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Α. Τηγανίτας – ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ στο cibum: Η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί μελλοντικό στοιχείο διαφοροποίησης των προϊόντων

ΑρχικήΝέαΟ Α. Τηγανίτας - ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ στο cibum: Η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί μελλοντικό στοιχείο διαφοροποίησης των προϊόντων
spot_img

Η δήλωση του Group Quality Systems & Certification Manager του ομίλου ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ
Αλέξανδρου Τηγανίτα στο cibum για την παγκόσμια ημέρα ασφάλειας τροφίμων. «Στους καταναλωτές πρέπει να προσφέρεις καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα, να είσαι πρέσβης της ελληνικότητας στο εξωτερικό και όλα αυτά να τα κάνεις με ήθος και ειλικρίνεια».


Ο όμιλος OΠTIMA ΑΕ αποτελεί κορυφαίο παραγωγό και διανομέα τυροκομικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχοντας στο χαρτοφυλάκιο brands όπως η Ήπειρος, Adoro, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι, Λεβέτι, Κατίκι Δομοκού, Λογάδι κτλ, ο όμιλος διατηρεί 3 παραγωγικές μονάδες, 2 εμπορικές εταιρείες, πρότυπη φάρμα γάλακτος και μια ομάδα εκατοντάδων συνεργαζόμενων παραγωγών σε μια από τις μεγαλύτερες ζώνες γάλακτος στην Ελλάδα.
 
Η ασφάλεια τροφίμων δεν αποτελεί μόνο απαίτηση του τελικού καταναλωτή, αλλά μελλοντικό στοιχείο διαφοροποίησης του προϊόντος και φυσικά μέρος της ταυτότητάς μας. Για το λόγο αυτό, το 2020 ξεκίνησε η υλοποίηση ενός φιλόδοξου διετούς πλάνου, με ριζική αναδιάρθρωση της Διεύθυνσης QA, ενοποίηση του Σύστηματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, προσθήκη νέων στελεχών, αναβάθμιση και εισαγωγή νέων προτύπων όπως BRC, FSMA, IFS, ISO 22000:2018, έμφαση σε Food culture και Food Defense, διατμηματικά σεμινάρια κτλ.
 
Από την ίδρυσή μας το 1974, πιστεύαμε, ότι στους καταναλωτές πρέπει να προσφέρεις καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα, να είσαι πρέσβης της ελληνικότητας στο εξωτερικό και όλα αυτά να τα κάνεις με ήθος και ειλικρίνεια.  47 χρόνια μετά πιστεύουμε, ότι η ασφάλεια τροφίμων είναι ένα από τα μέσα για να το πετύχεις…
EVEREST
ΛΟΓΑΔΙ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο