Η δήλωση του Group Quality Systems & Certification Manager του ομίλου ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ
Αλέξανδρου Τηγανίτα στο cibum για την παγκόσμια ημέρα ασφάλειας τροφίμων. «Στους καταναλωτές πρέπει να προσφέρεις καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα, να είσαι πρέσβης της ελληνικότητας στο εξωτερικό και όλα αυτά να τα κάνεις με ήθος και ειλικρίνεια».
Ο όμιλος OΠTIMA ΑΕ αποτελεί κορυφαίο παραγωγό και διανομέα τυροκομικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχοντας στο χαρτοφυλάκιο brands όπως η Ήπειρος, Adoro, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι, Λεβέτι, Κατίκι Δομοκού, Λογάδι κτλ, ο όμιλος διατηρεί 3 παραγωγικές μονάδες, 2 εμπορικές εταιρείες, πρότυπη φάρμα γάλακτος και μια ομάδα εκατοντάδων συνεργαζόμενων παραγωγών σε μια από τις μεγαλύτερες ζώνες γάλακτος στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης:
EFSA: να καθορίζεται ο χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας ενός τροφίμου
ΕΦΕΤ: Δημοσιεύτηκαν τα νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων με βάση την επικινδυνότητα
Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ
BREXIT: Πρακτικός οδηγός εξαγωγών στην Αγγλία.
Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του
Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ
Είναι επίσημο: Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν!
Ε.Ε.: Kατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή των κανόνων για τα πλαστικά μίας χρήσης
Η Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα της σιόρας Θεόπλαστης
Κρούσματα κορωνοϊού στις επιχειρήσεις: κατά περίπτωση το «λουκέτο».